Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav?

Maja Cvjetković s nepoznatim muškarcem uživa na odmoru

maja cvjetković
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/16
11.08.2014.
u 17:05

Bivša djevojka Davora Šukera već neko vrijeme živi u Las Vegasu, ali ljeto provodi u Hrvatskoj

Manekenka Maja Cvjetković ljeto provodi na Hvaru gdje je uhvaćena u društvu nepoznatog muškarca.

Gliserom obilaze Paklinske otoke i ondje se kupaju, a privatnost pokušavaju pronaći u mirnoj Palmižani.

Fotografije svoje ljetne idile 28-godišnja manekenka objavljuje na Instagramu, a uz jednu romantičnu fotografiju zalaska sunca i mora napisala je: Voljeti i biti voljen znači da osjećaš sunce s obje strane. Bivša djevojka Davora Šukera već neko vrijeme živi u Las Vegasu, ali ljeto je zgodna Šibenčanka odlučila provesti u Hrvatskoj.

>>Maja Cvjetković u seksi izdanjima uživa u životu u Las Vegasu

>>Maja Cvjetković šeće svog Pedra

Komentara 24

LO
lopti28
17:34 11.08.2014.

Što u Las Vegasu već godinama rade Maja Cvjetković,Iva Herceg i ostale cure i od čega žive tamo,gdje rade i kakva je tu uloga bivše srpske manekenke Sanje Papić (raspitajte se malo za nju) te Mirande Viđak??Ajmo novinari na posaoo pa istražite stvar,pa se nećete čuditi kad vidite ovakve djevojke u nekim vezama sa sumnjivim likovima i jahtašima.Dakle svi sve znamo,samo svi šute i prave se mutavi.

DU
Deleted user
17:53 11.08.2014.

Privatnost traže u mirnoj Palmižani.. A nakon toga sve poze završe na Instagramu. Definicija sponzoruše!

VK
vječni krojf
18:40 11.08.2014.

Zamislite kakva vijest.Ona ljetuje sa nepoznatim muskarcem.Ne vjerujem da joj je nepoznat,iako je onda ce ga valjda sada upoznati.Neznam sta je novinar sa tim " neoznati"mislio.Svasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije