Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt gitarista

Kćeri BB Kinga: Naš otac je otrovan, želimo detaljnu istragu!

bb king
Foto: DPA/PIXSELL
26.05.2015.
u 10:30

Karen Williams i Patty King tvrde kako je njihova oca otrovao njegov osobni asistent i menadžer Laverne Toney

Kćeri preminulog američkog gitarista BB Kinga žele da se njegova smrt detaljnije istraži jer vjeruju da je njihov otac ubijen.

Naime, Karen Williams i Patty King tvrde kako je njihova oca otrovao njegov osobni asistent i menadžer Laverne Toney, piše E!.

– Vjerujem da je moj otac bio otrovan i da su mu davane nepoznate tvari kako bi izazvale njegovu preranu smrt. Zbog toga tražim detaljnu istragu s time u vezi – napisala je u odvojenim, ali identičnim izjavama policiji svaka od dviju kćeri.

– One stalno izmišljaju neke nove optužbe. Što je tu novo? – rekao je prozvani Laverne Toney i optužbe nazvao smiješnima.

Mrtvozornik je potvrdio kako se provodi istraga o smrti legendarnog gitarista, no policija u Las Vegasu kaže kako neće više ništa istraživati.

Gitarist je, podsjetimo, preminuo 14. svibnja u 89. godini života u snu.

>> Preminuo slavni BB King! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije