Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Jamie Oliver: Moja supruga Jools je grozna kuharica

Jamie Oliver
Pixsell
27.12.2010.
u 09:34

- Često joj kažem da joj je hrana ukusna, ali da budem iskren, zapravo je grozna - kaže Jamie

Poznati britanski kuhar Jamie Oliver ne srami se priznati kako mu u braku sa suprugom Jools ne cvjetaju uvijek ruže.

- Imamo svojih uspona i padova, ali to je meni sve jedan zabavan proces - zafrkantski će Jamie koji s Jools ima četvero djece. Za kulinarske sposobnosti svoje 35-godišnje supruge nema baš riječi hvale.

- Ona kuha dobro za našu djecu, ali ne i za moje nepce. Često joj kažem da joj je hrana ukusna, ali da budem iskren, zapravo je grozna - u šali je rekao Jamie u razgovoru za jednu radioemisiju. Svoju djecu namjerava ubaciti u kulinarski biznis za koju godinu. Kaže kako će, čim napune deset godina, svake subote i nedjelje raditi tri sata kako bi shvatili da im novac ne pada s neba.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
kreont
10:48 27.12.2010.

Vrlo pohvalno.

LI
liliZG
12:51 27.12.2010.

Baš lijepo od njega, pa žena očito zna nešto drugo bolje raditi, od kud bi inače toliko djece bilo......

JA
jankoprekobrda
15:05 27.12.2010.

Ali zato dobro mijesa Women are like KFC. You strat with the breasts, move onto the legs them, all your left with is a gresy bucket to stick your bone into.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije