Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA DINAMU

Davor Dretar Drele: Meni je u Francuskoj kao u Zagorju

davor (1)
Foto: Privatni album
1/8
07.10.2011.
u 15:00

– Išli smo bodriti Dinamo, ali na kraju je sve bilo odlično, osim rezultata utakmice – rekao je Drele. Iako je putovanje trajalo svega dva dana, veseljaku se jako svidjelo. Prvi dan proveli su šetajući i razgledavajući znamenitosti.

Voditelj na Narodnom radiju Davor Dretar Drele s kolegicama Adrijanom Tolj i Tomislavom Gudelj posjetio je francuski grad Lyon koji ga je zadivio svojim ljepotama.

– Išli smo bodriti Dinamo, ali na kraju je sve bilo odlično, osim rezultata utakmice – rekao je Drele. Iako je putovanje trajalo svega dva dana, poznatom veseljaku jako se svidjelo. Prvi dan proveli su šetajući i razgledavajući znamenitosti, a na kraju su se počastili večerom u restoranu. No, drugi mu je dan bio još zanimljiviji jer je s kolegicama krenuo izvan grada, i to u razgledavanje vinograda.

– Uistinu je fascinantno vidjeti te goleme vinograde. Osjećao sam se kao doma, kao u svom Zagorju. Ne možeš spoznati ljepotu nekoga kraja ako ne vidiš sela, koja su u Francuskoj predivna – prepričava dojmove Drele.

Trojac s Narodnog radija bio je posebno impresioniran kamenim kućicama koja se nalaze u sredini vinograda.

A kako je strastveni ljubitelj nogometa, Drele vjerno prati naše dečke, pa tako za koji dan ide u Grčku s prijateljima Reneom Bitorajcem i Marijem Petrekovićem.

– Idem vidjeti kako funkcionira Grčka u recesiji, da znam kako će uskoro biti i nama. Ti su izleti više od nogometa i prava su muška druženja uz večeru – otkriva Drele.

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
23:24 07.10.2011.

Drele je legenda... on jedini razvesili ujutro kada vodi program... kad njega nema sve neka depresiva...

KL
klek88
09:31 08.10.2011.

alkos.seljak.

M3
Miške 3
07:10 09.10.2011.

To mu se pricinjava, od kada pije caj za mrsavljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije