Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlači pozornost

Borna Rajić pozirala u toplesu i pokazala stražnjicu

borna rajić
Foto: Instagram
1/8
19.10.2015.
u 13:33

Kraljica provokacije ovom objavom još je jednom pokazala da zna privući pozornost, ali i opravdati očekivanja svojih fanova.

Borna Rajić ponovo uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama provokativnim fotografijama.

Ovog puta Borna je objavila fotku na kojoj pozira naslonjena na stol za masažu bez grudnjaka i u crnim najlonkama ispod kojih se naziru crne gaćice. Njena poza oduševila je njezine pratitelje na Instagramu koji su dizajnericu obasuli pozitivnim komentarima. 

– Nemaš kaj, vidi se kvaliteta. 100% prirodno – glasi jedan od brojnih komentara.

Kraljica provokacije ovom objavom još je jednom pokazala da zna privući pozornost, ali i opravdati očekivanja svojih fanova.

>>Borna Rajić: Preozbiljno shvaćanje života izvor je tuge, ja generiram sreću

>>Prekrasna Borna Rajić uživala u zagrebačkom izlasku

Ključne riječi

Komentara 13

ĆA
ćaćaća
14:00 19.10.2015.

fufice vladaju svijetom..udaju se za pangla lovaše a onda se naderu milijuna nakon razvoda pa ih mediji razvlače kako bi nam pričale priče o uspjehu moralu itd..odvratnoo

IL
iluzionist
17:51 19.10.2015.

Kome je to ženstveno taj se pali na veprove.

FR
franeeee
14:48 19.10.2015.

ima muško dupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije