Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simona Ištvanović:

'Big Brother propagira masonstvo i sotonizam, molim se da vam se Isus smiluje!'

Simona Ištvanović
Foto: Facebook
1/5
19.04.2016.
u 13:10

Simona, koja je i sama bila na meti negativnih komentara i pogrešnih konotacija, naglašava da mladi ne bi trebali pratiti program koji propagira sotonizam i zlo, jer je i sama živjela u tome.

Šminkerica i bivši model Simona Ištvanović (32) nedavno je otkrila kako je promijenila nekad turbulentni život i vrijeme posvetila kćerkici Gabrijeli i Bogu, a osvrnula se i na novu sezonu reality showa Big Brother.

Simona, koja je bila na meti negativnih komentara i pogrešnih konotacija, naglašava da mladi ne bi trebali pratiti program koji propagira sotonizam i zlo, jer je i sama živjela u tome. 

Zamolila je djecu, roditelje i obrazovne ustanove da ne reklamiraju emisiju jer je ona, kako kaže, potpuna reklama našeg najvećeg neprijatelja Lucifera. Tužna je kada vidi koliko mladih luta i nada se da će ljudi uputiti molitve i onima koji stoje iza produkcije gledanog showa.

 

– Molim vas, molite za duše onih koji snimaju tu emisiju, za novinare, kamermane, posebice za duše onih koji će biti u toj emisiji, molite i za voditeljicu emisije da je Gospodin odvrati od zla puta i okultizma. Molim vas od srca, nemojte gledati tu emisiju! – napisala je na Facebook-profilu.

Tvrdi da svakodnevno ide na misu i da se moli Gospi te se nada da će Bog osloboditi ''svu braću i sestre od demonskog utjecaja''.

– Isuse, smiluj se da RTL potpuno ukine to promoviranje zla, da se ugase programi takvih emisija i promocija, da ukine emisiju. Isuse, Ti sve možeš. Neka odstupi svaki demonski utjecaj, neka se oslobode te sirote duše na RTL-u. Isuse, molim te, prepriječi ovo zlo od Big Brothera, neka se vječno ukine! – poručila je Simona.

 

>> 'Drogom i prostitucijom dotakla sam dno, a sada u Anti imam najboljeg prijatelja i brata u Kristu'

>> 'Bodybuilderica sam i ne bojim se ničega. Ne volim ljudsku glupost i zlobu!'

Komentara 17

OB
ObrenM
13:18 19.04.2016.

Izrekla je Istinu.

MI
misonnja01
13:48 19.04.2016.

Potpuna istina, dovoljno pogledati video

Avatar delminium
delminium
15:06 19.04.2016.

BB je najobičnije smece koje ponizava sudionike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije