Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno svjedočanstvo

'Drogom i prostitucijom dotakla sam dno, a sada u Anti imam najboljeg prijatelja i brata u Kristu'

simona gotovac
Foto: RTL Screenshot
1/5
12.04.2016.
u 09:21

U Anti imam najboljeg prijatelja, brata u Kristu. Što god mu treba u životu, ja ću mu pomoći, kazala je Simona koja s bivšim suprugom ima devetogodišnju kćer Gabrijelu

Prije nekoliko godina Simona Ištvanović svoj buran život posvetila je Bogu. Upravo vjera pomogla joj je da se vrati na pravi put i pronađe svoj mir.

– Ja sam došla prvi put na Tabor iz svijeta pakla, dotakla sam dno. Došla sam iz svijeta prostitucije i droge – kazala je Simona u intervjuu za RTL.

S bivšim suprugom Antom Gotovcem, s kojim ima devetogodišnju kćer Gabrijelu, Simona je trenutačno u dobrim odnosima. – U Anti imam najboljeg prijatelja, brata u Kristu. Što god mu treba u životu, ja ću mu pomoći. Bio je s Gabicom i nekoliko dana su se igrali, vodio ju je u školu, bio je na informacijama, vozili su se na biciklima. Bogu hvala, imamo zdrav odnos – otkrila je Simona.

Dodala je i da se posljednjih godina potpuno posvetila majčinstvu i da žali za izgubljenim vremenima kada je njezinu kćer čuvala dadilja. 

– Posvetila sam joj vremena za sve ono što nisam prve tri godine, što joj nisam posvećivala vrijeme. Roditelji zanemaruju djecu, dadilje ih čuvaju... Tako je bilo i u mom slučaju – priznala je Simona. 

Pocetak tjedna, pocetak nečeg predivnog . Ovaj tjedan je blagoslovljen . Ovaj tjedan donosi puno darova. .. Duhovnih ,...

Posted by Simona Ištvanović on 11. travnja 2016

Osim vjeri i majčinstvu, ova bivša manekenka posvetila se i šminkanju u kojem uživa.

– Šminkam mladenke, kume, a sad su krizme, krstitke i dobro je, Bogu hvala. Borim se kao u svakom poslu, ali ustrajem… Ne šminkam na revijama, isključivo privatno, sama. Ako Bog da, imat ću radionicu. To sam prepustila u Božje ruke – kazala je Simona.

>>Dugo ga nije bilo, a sada je otkriveno gdje se nalazi Ante Gotovac

>>Simona Ištvanović pronašla novu ljubav

Komentara 47

DU
Deleted user
09:36 12.04.2016.

Simoni i Anti želim svako dobro i obilje Božjeg blagoslova. Ovo je još jedan dokaz da Bog nudi siguran životni put za razliku od puteva koje nudi bezbožni svijet i društvo ogrezlo u zlo svake vrste. A novinaru iskreno želim da mu redakcija plati barem neki osnovni tečaj gramatike hrvatskoga jezika.

ĆA
ćaćaća
10:34 12.04.2016.

manekensto je ljepši naziv za prostituciju i drogu..

SF
Sv Franjo
09:57 12.04.2016.

Ovi ateistfašisti stigli u vrijeme Sodome i Gomore..To je njihov modernizam star sedam tisuča godina kamo ih je vlastita glupost vratila.Da su učili povijest znali bi kako če proči do svog puta u pakao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije