Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila fanove

Beyonce objavila album bez ikakve najave

Beyonce objavila novi album
Foto: YouTube
13.12.2013.
u 10:56

Nisam željela objaviti svoju glazbu kao do sada. Dosadilo mi je to, poručila je Beyonce

Beyonce je napravila iznenađenje za svoje fanove – u petak ujutro objavljen je njezin peti studijski album na iTunesu. Na albumu koji je objavljen bez ikakve najave i reklame i koji je nazvan vizualnim albumom nalazi se 14 pjesama i videa, uz tri dodatna videa.

Među brojnim gostima na albumu je i Beyonceina kći Blue Ivy u pjesmi "Blue", piše Mashable. Osim nje gostuju Jay Z, Drake, Frank Ocean, Pharrell Williams, Timbaland, Michelle Williams, Kelly Rowland i Justin Timberlake.

– Ja vidim glazbu. To je više od onoga što samo čujem. Kada sam povezana s nečim, vidim jednu ili više slika koje su vezane uz osjećaj, sjećanje iz djetinjstva, misli o životu, snove ili fantazije. I sve je to povezano s glazbom – objasnila je Beyonce.

– Nisam željela objaviti svoju glazbu kao do sada. Dosadilo mi je to. Osjećam kao da mogu govoriti izravno svojim fanovima. Toliko je toga između glazbe, autora i fanova – dodala je.

>> Rođendanska odluka: Jay Z postao vegan, ali samo na 22 dana!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije