Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu bogataša

Andreja Pejić pokazala novog dečka!

andreja pejić
Foto: Instagram
1/4
15.10.2015.
u 10:10

Andreja Pejić u ljubavnoj je vezi s njujorškim bogatašem Harryjem Brantom, sinom milijardera Petera Branta i čuvene manekenke Stephanie Seymour

Nakon što jer prije više od godinu dana promijenio spol, Andrej Pejić, sada Andreja, na Instagramu se pohvalila novim dečkom.

Andreja Pejić u ljubavnoj je vezi, naime, s njujorškim bogatašem Harryjem Brantom, sinom milijardera Petera Branta i čuvene manekenke Stephanie Seymour.

Harry je pet godina mlađi od 24-godišnje Andreje, no to ih ne sprečava da uživaju u vezi. Par je trenutačno na odmoru na Bahamima.

Andreja na društvenim mrežama stalno objavljuje fotografije u društvu poznatih, a nedavno je pozirala i s Victorijom i Davidom Beckham.

>> Andreja Pejić ruši granice: Snimila editorijal za Vogue i potpisala unosan ugovor

>> Andrej Pejić: Rodit ću petero djece, imam žensku dušu

Komentara 5

RA
rabo
12:35 15.10.2015.

"Pokazala novog decka", kao da je pokazala kuče.U hrvatskom ne postoji "predstavila"?

PE
pero6690
07:17 16.10.2015.

Tko ima veci

WA
wannabenovinari
12:27 15.10.2015.

Ma nek uživaju ak im paše, kaj sad. Svakom svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije