Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heidi Klum je najbolja

Američki slavni poludjeli za maskiranjem u Noći vještica

Heidi Klum
Foto: Instagram
1/5
31.10.2016.
u 15:48

Obitelj Kardashian već generacijama obilježava Halloween: Kourtney kaže da ih kreativne aktivnosti i prerušavanje zbližavaju

Noć vještica ili Halloween je noć uoči Svih svetih, a slavi se uglavnom u Americi, Australiji i Kanadi kao festival koji uključuje maskiranje u maske koje izazivaju strah poput vampira, vještica ili zombija, a kuće se ukrašavaju izrezbarenim bundevama, paukovim mrežama i sličnim „strašnim“ dekoracijama. Običaj je posljednjih godina postao popularan i u nas.

U potrazi za bundevom

Slavne osobe u SAD-u zaluđene su Halloweenom. Sve počinje tradicionalnom potragom za savršenim bundevama, a na mjestima gdje se prodaju bundeve često se mogu vidjeti poznati. 
Uglavnom je to obiteljski izlazak s najmlađima, poput glumice Jessice Albe i njezinih kćerkica Honor Marie i Haven Garner koje su krenule u pohod po bundeve.
Idealnu bundevu tražila je i pjevačica Fergie sa suprugom Joshom Duhamelom kako bi Halloween malenog Axla bio što uzbudljiviji. Glumac i bivši glazbenik Mark Wahlberg također ima običaj u društvu supruge Rhee Dhurman i njihovo četvero djece posjetiti sajam bundeva i potražiti dekoraciju za svoj dom.
Reality zvijezda Kourtney Kardashian uživa maskirajući svoje mališane i sebe u zanimljive kostime. 
– Kada sam bila mala, obilježavali smo Halloween u obitelji i tu tradiciju želim prenijeti i na svoju djecu. Uvijek dekoriramo kuću bundevama, kosturima, paucima i kostimiramo se. Prošle smo godine svi bili superheroji. Maskiranje nas zbližava jer zajedno radimo nešto kreativno – rekla je.

Kada je riječ o maskiranju, neprikosnovena kraljica Noći vještica je supermodel Heidi Klum jer su njezini kostimi uvijek originalni, a kažu i da organizira najbolje zabave. Iako tulume tradicionalno organizira već 16 godina, kao domaćica partyja uvijek uspije iznenaditi goste.
 Tako se 2011., s tadašnjim suprugom Sealom, maskirala u majmuna, odnosno lik iz filma „Planet majmuna“. Sljedeće godine manekenka je postala Kleopatra, a 2013. sve je iznenadila prerušivši se u stariju verziju sebe, bila je starica od 80-ak godina.

Godine 2014. imala je kostim leptirice, kao iz filma znanstvene fantastike, a 2015. bila je rezervirana za transformaciju u Jessicu Rabbit. Što ove godine možemo očekivati od poznate Njemice?

– Tema će biti Njemačka i kostim se izrađuje u Njemačkoj. Nadam se da će uspjeti – samo je tajnovito rekla na pitanje novinara. Ni neke Heidine kolegice i kolege posljednjih godina nisu bile ništa manje maštovite. Tako su se prije nekoliko godina supermodel Cindy Crawford i njezin suprug maskirali u Slasha i Axla Rosea iz benda Gun N’ Roses, Emily Ratajkowski bila je Marge Simpson, Jennifer Lopez i Casper Smart kosturi, Rita Ora postala je Barbika...

Komentara 3

BL
Blizard
09:46 01.11.2016.

Mnogi se ne moraju maskirati ...

NE
nemanatrag
11:50 01.11.2016.

Poludjeli ste vi mali novinari sa ovakvim medijskim smećem od vijesti....

RT
ribaric.tomislav
14:01 01.11.2016.

gluposti od luksuza vise neznaju sta ce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije