Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo se oporavlja

Adriana Lima utjehu od prekida pronašla u slavnom nogometašu?

adriana lima
Foto: Instagram
1/10
15.07.2016.
u 11:39

Samo nekoliko dana prije odlaska na grčki otok anđelica Victoria’s Secreta prekinula je s boksačkim trenerom Joeom Thomasom, s kojim je planirala provesti odmor, a već je ulovljena kako se druži s njemačkim nogometašem

Tek što smo pisali da manekenka Adriana Lima s prijateljicama na Mikonosu liječi rane od razlaza s Joeom Thomasom, već se, čini se, utješila. Naime, paparazzi su je snimili s njemačkim nogometnim reprezentativcem Samijem Khedirom.

Podsjetimo, samo nekoliko dana prije odlaska na grčki otok anđelica Victoria’s Secreta prekinula je s boksačkim trenerom Joeom Thomasom, s kojim je planirala provesti odmor. U vezi su bili godinu dana, a odnos im je posljednjih tjedana, tvrde prijatelji, bio ispunjen svađama jer se Joe nikako nije mogao priviknuti na to da su im paparazzi stalno za petama. Zato je Joe odlučio prekinuti s jednom od najljepših žena na svijetu.

 

Greets from beautiful #Mykonos! I'm spending some great days with good friends ☀ #greece #holiday #windy

A photo posted by Sami Khedira (@sami_khedira6) on

 

 

🌞🌞🌞🌞🌞🌞

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

>>Jedna od najljepših žena na svijetu opet je sama i traži dečka

Komentara 1

JO
jony10
21:15 15.07.2016.

nemogu virovat da je sad sa turcinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije