Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimanja u Los Angelesu

Zavodljiva Adriana Lima u novoj Vogue Eyewear kampanji!

Adriana LIma za Vogue
Foto: PR FOTO
1/6
10.02.2016.
u 09:55

Jedna od najljepših žena svijeta, Adriana Lima, tijekom svoje desetogodišnje manekenske karijere kročila je najprestižnijim svjetskim modnim pistama, pojavljivala se na naslovnicama brojnih časopisa te sudjelovala u uspješnim kampanjama izvan svijeta mode

Brazilski supermodel Adriana Lima predstavila je novu Vogue Eyewear kampanju za proljeće/ljeto 2016. kroz objektiv poznate svjetske fotografkinje Ellen von Unwerth na najatraktivnijim lokacijama u Los Angelesu. 

Novi modeli sunčanih i dioptrijskih naočala svojim modernim dizajnom i elegantnim oblikom predstavljaju kreativni duh, vedru atmosferu i eklektičan stil življenja tog grada te savršeno odgovaraju Adrianinu neopterećenom načinu života.

Jedna od najljepših žena svijeta, Adriana Lima, tijekom svoje desetogodišnje manekenske karijere kročila je najprestižnijim svjetskim modnim pistama, pojavljivala se na naslovnicama brojnih časopisa te sudjelovala u uspješnim kampanjama izvan svijeta mode. U novoj Vogue Eyewear kampanji Adriana ostaje vjerna svom entuzijazmu i pustolovnom duhu.

– Rad na novoj Vogue Eyewear kampanji za proljeće/ljeto 2016. s Ellen von Unwerth na lokacijama kao što su Venice Beach i Santa Monica bio je pravo zadovoljstvo. Riječ je o idealnim lokacijama za novu kolekciju koja se ističe vrhunskom kvalitetom, atraktivnim bojama i modelima te savršeno prikazuje moderan i mladenački stil Vogue marke – izjavila je Adriana Lima.

Kampanju s Adrianom Limom na ovim atraktivnim lokacijama snimila je poznata fotografkinja Ellen von Unwerth poznata po svojim fotografijama najljepših žena na svijetu. 

– Sa zadovoljstvom sam se pridružila Adriani na ovom predivnom izletu u sunčani Los Angeles gdje smo uhvatile fantastičnu energiju i fenomenalan ritam ovog grada – od cool džetseterskog stila u LA-u preko zaigranog romantičnog duha u Santa Monici do ležerne atmosfere u Venice Beachu. Obožavam raditi s Adrianom, ona je savršena ambasadorica Vogue Eyewear brenda. Cijela kampanja je vrlo živopisna i pomalo divlja, što mi se jako sviđa – izjavila je Ellen von Unwerth.

>>Ovako izgledaju Victoria's secret anđelice bez make-upa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije