Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OZLIJEĐEN

Radnik se poskliznuo i pao sa zgrade

hitna pomoć
Anto Magzan/Pixsell
06.12.2014.
u 15:37

Teško ozlijeđeni muškarac radnik je tvrtke koja je izvodila radove na zgradi.

Prijelom lubanje, kontuzije glave i slomljena rebra ozljede su koje je zadobio 46-godišnji Ž. J. kada je pao sa zgrade na Samoborskoj cesti u Susedgradu u petak oko 11.10 sati.

Teško ozlijeđeni muškarac radnik je tvrtke koja je izvodila radove na zgradi.

Nakon što se poskliznuo i pao, Hitna pomoć prevezla ga je u KB Sestre milosrdnice.

>>Radnik pao s električne dizalice i teško se ozlijedio

>>Nesreća na radu: Radnika Elektroslavonije udarila struja

Komentara 2

DU
Deleted user
11:20 07.12.2014.

Novinar nije "uspio" saznati ime tvrtke? Vjerojatno radnik nije bio osiguran pravilnom opremom, vjerojatno nije dobio propisanu obuću..i vjerojatno će oko njegove nesreće ovo biti sve rečeno, jer će svi laprdati o "pjevačima", "starletama", "celebritijima" i inim bezveznjakovićima, o tomm ekako Bogati, Poznati i td. skupljaju darove građana da bi ih oni "svečano" predali u nekoj bolnici i sl. djeci po mogućnosti - to je tak dirljivo. Sve je naopako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije