Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Na Svetom Duhu miču kabele uz dječji park

Dinko Bilić
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
05.03.2015.
u 17:00

Sportsko-rekreacijski centar na lokaciji Vrhovec sagradit će se kad budu riješeni imovinskopravni poslovi, kažu iz Grada

U današnjem broju donosimo odgovore na pitanja stanara četvrti Črnomerec. Na pitanja je odgovarao pročelnik Ureda za prostorno uređenje Dinko Bilić.

1. Kada će se sagraditi vanjsko igralište za djecu i građane na lokaciji Vrhovec Vinogradi?

Bilić: Grad Zagreb je 2010. izradio idejni projekt te ishodio lokacijsku dozvolu za gradnju sportsko-rekreacijskog centra Vrhovec. Zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa, nastavak izrade projektne dokumentacije obustavljen je. Realizaciju projekta bit će moguće nastaviti nakon što pred nadležnim sudom budu okončani započeti postupci.

2. Kabeli iz dviju kuća, Sv. Duh 131b i Sv. Duh 131c, spojeni su na razvodnu kutiju neposredno uz dječji park i stoje više od godinu dana. Možete li narediti investitorima ili vlasnicima zgrada da ih maknu?

Bilić: Komunalno redarstvo obavilo je nadzor te su uočeni kabeli spojeni na razvodnu kutiju, koja se nalazi neposredno uz dječje igralište. Odmah je stupljeno u kontakt s tvrtkom Stanograd, koja je obavijestila da kabeli nisu pod naponom i da će ih ukloniti u roku od 24 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije