Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuli su zvuk

Dovezli napušteni auto mehaničaru, iznenadili se što je bilo na stražnjem sjedalu

U napuštenom automobilu pronašli mačiće
Foto: Youtube
1/3
13.05.2014.
u 08:41

Jedan od automehaničara rekao je da je čuo slabašan zvuk koji je dolazio sa stražnjeg dijela crnog Volkswagena dan nakon što je stigao

Kada su automehaničari dovezli napušteni automobil u svoju radnju u New Yorku, nisu očekivali da će ih na stražnjem sjedalu dočekati iznenađenje. Mohamed Tanta rekao je da je čuo slabašan zvuk koji je dolazio sa stražnjeg dijela crnog Volkswagena dan nakon što je stigao. Kada je išao pogledati o čemu je riječ, iznenadio se.

Na stražnjem sjedalu bila su dva mačića, a treći je bio na podu. Mohamed je odmah obavijestio kolege pa su se svi bacili na njegu mačića, dva mužjaka i jednu ženku, s obzirom na to da dugo nisu jeli. – Bili su jako slabi, nisu mogli ni stajati, bili su beživotni – ispričala je voditeljica radnje Karen Rideg. Rekla je kako je majka mačića vjerojatno otišla po hranu, a kada se vratila, automobila s mačićima više nije bilo.

Zbog toga su odmah išli kupiti hranu za mladunce, a hranili su ih svaka dva sata. Malo-pomalo mačići su ojačali, počeli su hodati i igrati se. – Majka bi se za njih najbolje brinula, ali mi dajemo sve od sebe – rekao je vlasnik Bashar Orfali, javlja NBC New York. Nakon što se doznalo za mačiće, telefoni im nisu prestajali zvoniti, mnogi građani htjeli su ih udomiti, no vlasnik mladunce ne želi razdvojiti pa će mačići kod njih, čini se, imati stalni dom.

>> Šokirao se kada je vidio što je ribi koju je uhvatio bilo u ustima

Komentara 19

AJ
ajmo
08:52 13.05.2014.

Ima nade za ovaj svijet dok je ovakvih ljudi.

Avatar najbolji13
najbolji13
08:56 13.05.2014.

prelijepi macici

GR
gracavanpelt
10:15 13.05.2014.

Prelijepi su i baš lijepo da ih ne žele razdvojiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije