Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kralj ulice

Zaprešićka Maca - još jedna žrtva recesije koja je ostala bez kuće

maca (1)
Foto: Rajko Polić
1/4
19.11.2012.
u 21:56

Lijepu kućicu netko joj je uništio, pa se Maca sada rasteže u privremenom objektu

Kad je ljetos ovu tigrastu Macu netko ostavio na parkiralištu ispred stambene zgrade na zaprešićkom Trgu Franje Tuđmana na neki način u nesreći ju je pratila i sreća. Ljubitelji životinja odmah su počeli donositi hranu i vodu, Maci se svidjelo i ona se udomaćila. Noći bi provodila po toplim katalizatorima automobila. Poklone je primala, ali samosvojna kao i svaka mačka nije se baš dala dirati i maziti. Kako je tu pješački hodnik, šetnica mnogobrojnih pasa, i njima je žestokim frktanjem dala do znanja tko je pravi kralj ulice i beskućnik s autoritetom.

Kad je zahladnjelo žitelji s ulaza broj 4 predali su joj ključ u ruke od nove kućice, no lijepu kućicu netko je uništio, pa se Maca sada rasteže u privremenom objektu, ali i dalje suvereno čuva ulaz broj 4. I ponaša se kao pravi čuvar, i kada drijema na jedno oko škilji.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar fredi
fredi
09:58 20.11.2012.

Lijepu macinu kućicu netko je uništio?! Mislila sam da susjeda koji ne mogu podnijeti da netko brine o napuštenim životinjama ima samo u Hanamanovoj ulici u Zagrebu. Očigledno sam se prevarila.

CU
cuvarica
09:34 21.11.2012.

ima jos uvijek dobrih ljudi na ovom svijetu

GR
grgaburić
22:35 19.11.2012.

Kako je krenulo svi čemo završit kao ova mačka ,na ulici. Plin je poskupio ,struja je poskupila, pdv je veči jedino je droga jeftinija!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije