Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'izvanredno održavanje'

Započeli radovi na Mostu mladosti. U sanaciju se ulaže 80 milijuna kuna

Zagreb: Počela sanacija Mosta mladosti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
07.07.2020.
u 11:21

Zbog radova je uvedena i privremena prometna regulacija Mostom mladosti pa se tako do petka navečer vozila iz smjera Držićeve prema Dugavama i Travnom preusmjeravaju na donju razinu, odnosno preko kružnog toka na Aveniji Dubrovnik

Započeli su jučer 80 milijuna kuna vrijedni radovi na južnom prilazu vijadukta Mosta mladosti, koji će trajati godinu dana. Popis pod egidom “izvanredno održavanje” uključuje kompletnu rekonstrukciju svih elemenata vijadukta te saniranje ograde, čeličnih vijenaca i nogostupa u dužini od 700 metara, a dotrajali asfalt bit će zamijenjen visokootpornim betonom. Kolnik će se usto hidroizolirati, a izmijenit će se i sustav oborinske odvodnje.

Zbog radova je uvedena i privremena prometna regulacija Mostom mladosti pa se tako do petka navečer vozila iz smjera Držićeve prema Dugavama i Travnom preusmjeravaju na donju razinu, odnosno preko kružnog toka na Aveniji Dubrovnik. Tramvajska stajališta na mostu od jučer se također ne mogu koristiti, a bit će tako do 25. rujna.

Ključne riječi

Komentara 2

MZ
Marko Zoričić
18:34 09.07.2020.

Vrijeme je za obnovu👍🏻👍🏻🏗️

NE
nečešrazbojniče
16:35 07.07.2020.

Bravo za gradonačelnika i opet ponovljene radove na mostu u par godina a most samo što se ne raspadne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije