Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio 6 milijuna kuna

Zagrebački milijunaš: Nastavit ću raditi, a ispunit ću si jednu želju...

lutrija
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
04.06.2019.
u 12:09

Poručujem svim igračima da vjeruju u dobitke jer su stvarni, a da igru prihvate i shvate samo kao zabavu, poručio je Zagrepčanin

I dok Remetinečki gaj bruji o novom milijunašu i pita se tko je dobitnik iznosa od gotovo 6 milijuna kuna, skromni igrač navratio je na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije po svoj dobitak. Riječ je o čovjeku koji redovito igra Loto.

– Igram Loto 7, Loto 6/45 i Eurojackpot i moram vam reći da za razliku od mnogih vjerujem u igre na sreću. Kao što vjerujem da ću opet dobiti – rekao je novopečeni milijunaš.

On je, podsjetimo, prošlog tjedna osvojio 6+1 dobitak u iznosu od 5,985.499,41 kuna. Iako ima svoje sretne brojeve, kombinaciju koja mu je donijela ovaj sjajan dobitak izabrao je slučajno i odabrani brojevi nemaju nikakvog značenja.

– I sada živim skromno te se moj način života neće mnogo promijeniti. Nastavit ću raditi, a jedina želja koju ću si ispuniti s vremenom je kupnja kuće na moru – rekao je dobitnik i dodao: 

– Poručujem svim igračima da vjeruju u dobitke jer su stvarni, a da igru prihvate i shvate samo kao zabavu. Moramo se veseliti svakom dobitku bez obzira na to bio on manji ili veći, jer svaki od njih može nam dati vjetar u leđa.

Video: Loto djevojke

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:54 04.06.2019.

Uplaćujte, uplaćujte !!

Avatar Hazl113
Hazl113
16:51 04.06.2019.

Ne znam zašto se laže. Dobitnik nije dobio 6 miliona kuna,. već 4. Zašto lutrija Hrvatske cijelo vrijeme laže i objavljuje glavne dobitke u bruti iznosu. Ovaj dobitnik je platio porez državi od 30% i još od tog iznosa 18% prireza gradu. Plenki je lijepo na temelju toga dobio oko 1,8 milijuna u proračun, a grad Zagreb preko 200.000kn. Prestanite objavljivat lažne podatke. Da li moram napisat da se kod uplate samo 50% prenosi u fond dobitaka. Ostalih 50% ide pitaj Boga kamo. Po tome smo najveća lopovska država. U startu ti uzmu 50% i onda od drugih 50% ako dobiješ zgoditak veći od 400.000kn moraš državi dat 30% i gradu prirez. Ma prekrasno.

PR
PrimoracRi
16:30 04.06.2019.

Ma kakva šljaka. Uživati ,ljenčariit ,laganini, ne pretjerivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije