Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednje pripreme

Vremena je sve manje! Jeste li već osigurali startni broj za 41. Večernjakovu biciklijadu?

Foto: Kolaž/Pixsell
1/4
29.05.2023.
u 14:22

Već i ptice na grani znaju da 3. lipnja (na Svjetski dan bicikla) svi putevi vode u Samobor na 41. Večernjakovu biciklijadu. Vremena je sve manje, stoga je sada pravo vrijeme da osigurate svoj startni broj i pridružite se veseloj karavani na ruti k' o iz snova! Startamo s Trga dr. Franje Tuđmana u Zagrebu u 10 sati, a cilj nas čeka na samoborskom Vugrinščaku.

Nakon vožnje zagrebačkim ulicama, prekrasnom prirodom Zagrebačke županije dolazimo u slikoviti Samobor. Na livadi Vugrinščak čeka nas obilje zabavnog sadržaja, bazeni, odbojkaški tereni, posebni program za djecu, vrhunska klopa naših ugostitelja, hladna osvježenja, besplatni pub kviz i Art Bottega wine & paint studio radionica, ali i vrući koncerti koji će vas rasplesti i natjerati da zaboravite na vrijeme. Ove godine zabavljamo se uz hitove popularne grupe Vatra, a imamo i gosta iznenađenja kojeg ćemo tek otkriti!

Pozivamo sve bicikliste na ugodnu i sigurnu vožnju, bez žurbe, najbitnije je da uživamo u danu, pedaliranju i druženju. Ruta kojom vozimo bit će djelomično u radovima pa se pripremite na malo grbave ceste: jače držite volan, a glavu zaištite kacigom.

Vjerujemo da će nas vrijeme pomaziti tako da će dan biti idealan za piknik na zelenoj livadi. Slobodno ponesite dekice, ali i pokrivala za glavu i kremu s visokim zaštitnim faktorom (ne želimo dobiti sunčanicu ili opekline od sunca). 

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Također, povratak u Zagreb je u vlastitom angažmanu stoga apeliramo na opreznost i sigurnost. Za one koje planiraju ostati duže i malo se više opustiti organizirali smo povratak busom u Zagreb koji kreće ispred hotela Lavica (Ul. Ferde Livadića 5), a vozi do okretišta Ljubljanica, u dva termina – 21 sat i ponoć (broj mjesta je ograničen). Za bicikle je osigurano i parkiralište pa tako postoji mogućnost da ga ostavite u Samoboru te idući dan dođete po njega (ostavljate ih na vlastitu odgovornost). Ako pak nemate svoj bicikl, osigurali smo vam i mogućnost besplatnog iznajmljivanja bicikla Nextbike (bitno je da prilikom prijave u obrascu označite ako želite bicikl).

A svi prijavljeni dobivaju i mjesec dana besplatnog Premium sadržaja! Večernji list daruje Vam više ekskluzivnih priča, financijskih i društvenih analiza te neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju. Također, donosimo Vam minimalan prikaz oglasa uz neograničeno čitanje Večernjakovih Premium ekstenzija: Diva, Ordinacija, Slano&Slatko, Vojna povijest…

Osigurajte svoj startni broj putem obrasca jer vremena je još malo i započnite pripremu za najbolju zabavu na dva kotača! Vidimo se u Samoboru 3. lipnja na 41. Večernjakovoj biciklijadi.

 

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije