Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zagrebu i Zaprešiću

Vožnja Eko taksijem jeftinija za djecu i roditelje Udruge Krijesnica

Eko taksi
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
06.03.2014.
u 09:02

Popustom od 10 posto djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima iz taksi tvrtke žele barem malo olakšati svakodnevne obveze i brige

Vožnja Eko taksijem jeftinija je 10 posto na području Zagreba i Zaprešića, uz pokazivanje iskaznice za ostvarivanje popusta, za svako dijete i njihove roditelje iz udruge Krijesnica.

Naime, Krijesnica je neprofitna udruga koja se bavi pružanjem pomoći djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

– Među brojnim aktivnostima ovaj put odlučili smo pomoći roditeljima udruge Krijesnica čija se djeca liječe na nekom od dječjih onkoloških odjela. Roditelji oboljele djece su jako često iz drugih gradova, što im znatno otežava kretanje i snalaženje u Zagrebu. Na taj simboličan način želimo im barem malo olakšati obavljanje svakodnevnih obaveza u brizi za djecu – rekla je voditeljica prodaje i marketinga Eko taksija Ivana Šimundić.

>>'Skupio se novac za referendum, može i za obnovu Onkologije'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije