Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijao

Uhićen izgrednik iz Jordanovca - bježao od policije, našli ga u unutrašnjosti kreveta

Policijska intervencija u bolnici Jordanovac nakon dojave o neredu i napadu na osoblje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
25.02.2019.
u 19:32

Policajci su uočili osobni automobil marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao velikom brzinom. Pri mimoilaženju su u tom automobilu zamijetili dvojicu muškaraca od kojih je jedan od njih sličio osumnjičenom

Uhićen je 27-godišnjak povezan s oštećenjem inventara u zagrebačkoj bolnici Jordanovac 25. siječnja, izvijestila je PU zagrebačka. Podsjetimo, obitelj preminulog pacijenta tada je vrijeđala i napala medicinsko osoblje, a razbili su i jedna staklena vrata na odjelu.

Policajci su, naime, na raskrižju Slavonske avenije i Čulinečke ceste uočili osobni automobil marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao velikom brzinom. Pri mimoilaženju su u tom automobilu zamijetili dvojicu muškaraca od kojih je jedan od njih sličio osumnjičenom.  

Policijska intervencija u bolnici Jordanovac nakon dojave o neredu i napadu na osoblje
1/8

Policajci su krenuli za njima dajući svjetlosne i zvučne signale, ali dvojica u Fordu nisu se zaustavila, već su nastavili daljnju vožnju bježeći velikom brzinom, zbog čega je policija započela potjeru. Dvojac je dojurio do adrese III. Struge, gdje su zaustavili vozilo i dali se u bijeg.

Policajci su osigurali prostor za koji su sumnjali da bi im mogao biti skrovište te su tom prilikom prvo u jednoj kući pronašli starijeg 28-godišnjeg muškarca, a odmah potom i mlađeg, koji se dovodi u svezu s događajem u bolnici na Jordanovcu, a kojeg su pronašli u drugoj kući kako se skriva u unutrašnjosti bračnog kreveta. Priveden je nakon što mu je izdana zapovijed da izađe, uz uporabu sredstava prisile, odnosno preventivno uporabljena sredstava za vezivanje i to zbog opasnosti od daljnjeg bijega, navodi policija.

- Osumnjičenom je ujedno i pružena liječnička pomoć prilikom čega je utvrđeno da nije ozlijeđen. S obzirom na to da se radi o višestrukom počinitelju kaznenih djela za kojim je raspisan veći broj potraga, predan je u zatvor. Stariji počinitelj prometni je recidivist, a s obzirom na to da se nije zaustavio na znak i zapovijed policijskih službenika te da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, prepraćen je na Prekršajni sud u Zagrebu, koji mu je odredio zadržavanje - izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 16

DR
drzislav
19:59 25.02.2019.

Srce bakrenoooo

Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:14 25.02.2019.

Nasli ga u krevetu, tu uvjek spava. Na krevetu mu je daidza.

DU
Deleted user
20:28 25.02.2019.

''Pri mimoilaženju su u tom automobilu zamijetili dvojicu muškaraca od kojih je jedan od njih sličio osumnjičenom.''.......hahahahaha da mi je takav vid!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije