Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Uhićen izgrednik iz Jordanovca - bježao od policije, našli ga u unutrašnjosti kreveta

Policajci su uočili osobni automobil marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao velikom brzinom. Pri mimoilaženju su u tom automobilu zamijetili dvojicu muškaraca od kojih je jedan od njih sličio osumnjičenom
25. veljače 2019. u 19:32 18 komentara 11015 prikaza
Policijska intervencija u bolnici Jordanovac nakon dojave o neredu i napadu na osoblje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Uhićen je 27-godišnjak povezan s oštećenjem inventara u zagrebačkoj bolnici Jordanovac 25. siječnja, izvijestila je PU zagrebačka. Podsjetimo, obitelj preminulog pacijenta tada je vrijeđala i napala medicinsko osoblje, a razbili su i jedna staklena vrata na odjelu.

Policijska intervencija u bolnici Jordanovac nakon dojave o neredu i napadu na osoblje BOLNICA JORDANOVAC Obitelj preminulog pacijenta napala osoblje i policajce. Među privedenima i maloljetnici

Policajci su, naime, na raskrižju Slavonske avenije i Čulinečke ceste uočili osobni automobil marke Ford zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao velikom brzinom. Pri mimoilaženju su u tom automobilu zamijetili dvojicu muškaraca od kojih je jedan od njih sličio osumnjičenom.  

Policijska intervencija u bolnici Jordanovac nakon dojave o neredu i napadu na osoblje
1 / 8
Policijska intervencija u bolnici Jordanovac nakon dojave o neredu i napadu na osoblje

Policajci su krenuli za njima dajući svjetlosne i zvučne signale, ali dvojica u Fordu nisu se zaustavila, već su nastavili daljnju vožnju bježeći velikom brzinom, zbog čega je policija započela potjeru. Dvojac je dojurio do adrese III. Struge, gdje su zaustavili vozilo i dali se u bijeg.

Centar za hitni prijem Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice MUČNE SCENE IZ ČEKAONICA Pacijent medicinsku sestru udario nogom u prsa, drugi urlao i prijetio liječnici...

Policajci su osigurali prostor za koji su sumnjali da bi im mogao biti skrovište te su tom prilikom prvo u jednoj kući pronašli starijeg 28-godišnjeg muškarca, a odmah potom i mlađeg, koji se dovodi u svezu s događajem u bolnici na Jordanovcu, a kojeg su pronašli u drugoj kući kako se skriva u unutrašnjosti bračnog kreveta. Priveden je nakon što mu je izdana zapovijed da izađe, uz uporabu sredstava prisile, odnosno preventivno uporabljena sredstava za vezivanje i to zbog opasnosti od daljnjeg bijega, navodi policija.

- Osumnjičenom je ujedno i pružena liječnička pomoć prilikom čega je utvrđeno da nije ozlijeđen. S obzirom na to da se radi o višestrukom počinitelju kaznenih djela za kojim je raspisan veći broj potraga, predan je u zatvor. Stariji počinitelj prometni je recidivist, a s obzirom na to da se nije zaustavio na znak i zapovijed policijskih službenika te da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, prepraćen je na Prekršajni sud u Zagrebu, koji mu je odredio zadržavanje - izvijestila je policija.

Arena Centar
LJETO ZA DJECU U ARENA CENTRU
Idealno rješenje za zagrebačke vrućine

A1 izdvaja za Vas