Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pokažite da nam je stalo'

U subotu prosvjed za Hipodrom: 'Pozivamo sve da se zaustavi ovo ludilo'

06.12.2016., Zagreb - Hipodrom u sklopu dana otvorenih vrata posjetiteljima nudi voznju kocijom te prezentaciju skole jahanja.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
07.06.2019.
u 15:55

Stoga pozivam SVE GRAĐANE, INICIJATIVE , STRANKE kojima je stalo da se zaustavi ovo ludilo - PROSVJED - NE DIRAJTE MI HIPODROM - Dođite u subotu 08.06.2019. na glavni ulaz Hipodroma, ulica Radoslava Cimermana 5 u 10 sati, stoji u pozivu na prosvjed.

Nedavno je medijski prostor počela puniti situacija oko zagrebačkog Hipodroma. Naime, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je korisnicima kako ga moraju napustiti do 1. prosinca ove godine zbog planova oko gradnje “Manhattna”, a u subotu slijedi borba protiv toga. 

Facebook stranica "Zagreb te zove", "Zeleni odred - forum braniteljske udruge Vidra - veterani, društvena akcija i Udruga građana Siget su organizirali prosvjed u subotu te su preko kreiranog Facebook događaja pozvali građane da im se priduže u pothvatu.

"Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nedavno je najavio gradnju 'zagrebačkog Manhattana' na prostoru koji se proteže od Jadranskog mosta na zapadu, rijeke Save na sjeveru, Velesajma na jugu te prostora između zgrade Ine i Mosta slobode na istoku.

Zagrebački arhitekti usprotivili su se predloženom projektu ističući kako on nije u skladu ni s Prostornim planom uređenja ni s Generalnim urbanističkim planom, na što su u otvorenom pismu upozorili zagrebačkoga gradonačelnika"
Naravno to nije omelo šerifa iz Pogane vlake da uputi mafijašku poruku upravi Hipodroma :

"Dobili smo poruku – otiđite i ne vraćajte se.To nije u redu, po Zakonu o sportu prvo nam se mora osigurati alternativno mjesto. to je nevjerojatno, to se nije dogodilo nijednom sportu', poručuje Brezić, dodavši da bi htjeli ostati na Hipodromu jer je to idealno mjesto za bavljenje konjičkim sportom. "
Stoga pozivam SVE GRAĐANE, INICIJATIVE , STRANKE kojima je stalo da se zaustavi ovo ludilo - PROSVJED - NE DIRAJTE MI HIPODROM - Dođite u subotu 08.06.2019. na glavni ulaz Hipodroma, ulica Radoslava Cimermana 5 u 10 sati.

Pokažimo da nam je stalo.
Organizatori:
Fb stranica "Zagreb te zove", "Zeleni odred - forum braniteljske udruge Vidra - veterani i društvena akcija i Udruga građana Siget

Info:Gordana Pasanec 0913733020
Potpredsjednica Udruge građana Siget, suvoditeljica Zelenog odreda, vijećnica VMO Siget", stoji u pozivu na prosvjed.

Komentara 3

GV
golub Vaso
20:48 07.06.2019.

mafija i Don Mile nemaju koristi od nekog hipodroma

MO
moškov
16:12 07.06.2019.

Mozemo li konje dovesti na prosvjed u subotu...

BO
Bojnik
17:51 07.06.2019.

Lijepo vam je Milan objasnio. ..Radi 100 kljusadi sad nebi trebalo otvarati radna mjesta i graditi.Sta se sad bunite.Sutili ste kad se radila spalionica,sutili ste i kad se povecavao kapacitet odlagalista Jakusevec,i kad se radio prociscivac otpadnih voda u Resniku. Nije vas brinulo kad su se gradile fontane,jer ste i vi dobivali novac iz gradskog proracuna.E sad kad ste vi dosli na red....sad je kukulele. Nejde to tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije