Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobrotvorci

Trojac u finalu Volonterskog Oskara, glasati možete do 1. prosinca

Foto: Volonterski centar Zagreb
1/3
11.11.2021.
u 13:04

Tada će i Ivki Pogorelčnik, dugogodišnjoj volonterki katoličke udruge Kap dobrote koja pomaže bolesnim, starijim i nemoćnim osobama, biti dodijeljena nagrada za životno djelo.

Goranka Perc iz udruge Nismo same svakodnevno pomaže stotinama onkoloških pacijentica. Patrik Radotić iz Malog zmaja inicirao je pak akciju pješačenja od Zagreba do Rijeke kako bi se prikupila sredstva za kupovinu školskih torbi za djecu slabijeg imovinskog stanja. David Lonjak iz DVD-a Kašina srce je na terenu ostavio tijekom intervencija nakon potresa.

Ne čudi stoga da je ovo troje iznimnih ljudi u zadnjem krugu izbora za godišnju nagradu naziva Volonterski Oskar. Glas se finalistima može dati do 1. prosinca na web-stranici oskar.vcz.hr, a dodjela će biti dva dana nakon toga u prostorijama organizatora, odnosno Volonterskog centra u Ilici. Tada će i Ivki Pogorelčnik, dugogodišnjoj volonterki katoličke udruge Kap dobrote koja pomaže bolesnim, starijim i nemoćnim osobama, biti dodijeljena nagrada za životno djelo.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:55 11.11.2021.

Čestitke svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije