Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prezentacija

Trend je sjajna kosa, zemljani pramenovi te lice bez puno šminke

'11.04.2011.,Zagreb -   U organizaciji Udruzenja obrtnika grada Zagreba, prezentacija novih frizura i trendova Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
1/4
11.04.2011.
u 16:27

Hrvatski i talijanski frizeri i stilisti predstavili su najnovije svjetske trendove u šminkanju i friziranju

Vraćanje sjaja kosi, odnosno botoksiranje pramenova neizbježan je tretman ove sezone, a najnovije svjetske trendove njege i oblikovanja kose predstavili su zagrebačkoj publici talijanski i hrvatski frizeri te stilisti na jučerašnjoj prezentaciji u frizerskom praktikumu Udruženja obrtnika grada Zagreba.

– Pramenovi slični boji kose, ali i urbani izgled koji uključuje zemljane i jarke boje poput crvene te asimetrija nosit će se i ovoga ljeta. No najvažnije od svega je vraćanje sjaja kosi – objasnila je Spomenka Krebz iz Ceha frizera i kozmetičara.

Prezentacija je samo uvod u zajedničku suradnju dviju susjednih zemalja, koja bi se trebala proširiti na Njemačku i Španjolsku, no kada je kreativnost u pitanju, kako kaže predsjednik Ceha frizera i kozmetičara provincije Vicenza Valter Casarotta, Hrvati i Talijani su prvaci.

– Ideja nam nikad ne nedostaje. Sada samo trebamo smisliti kako iskoristiti EU fondove – kazao je Casarotta. Kada je šminka u pitanju, sjajilo i maskara obvezni su u torbicama.

– Prirodan izgled s naglaskom na oči i usne najljepša je dnevna šminka – kazala je vizažistica Martina Kozjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije