Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Traže izvođača za rotor kojim će rasteretiti središte

radovi mostar
28.12.2015.
u 13:10

Vrijednost novog rotora, koji će se graditi u fazama, gotovo je tri milijuna kuna

Rotor na križanju ulica Slavka Kolara i Matice hrvatske u Velikoj Gorici, koji bi, u konačnici, trebao dovesti do rasterećenja prometa u centru grada, trebao bi se početi graditi na ljeto. Za radove vrijedne gotovo tri milijuna kuna na Badnjak je raspisana javna nabava, a izvođač radova svoj bi posao, kad se uvede u radove, trebao završiti za nešto više od dva mjeseca. Podsjetimo, gradnja rotora preduvjet je i za uvođenje dvosmjernog prometa, koji će se postupno uvesti u sljedeće četiri godine. Vozači u Velikoj Gorici tako će dvosmjerno prometovati prvo od Kolarove do autobusnog kolodvora, poslije do Kolodvorske ulice, a zatim i pokraj komunalnog centra VG Goričanke do raskrižja za Podbrežnicu.

Dvosmjeran će tako postati južni krak brze ceste kroz Veliku Goricu prema Sisku, dok će se po Zagrebačkoj ulici i dalje voziti jednosmjerno. Radovi će početi na ljeto, objasnili su iz Grada Velike Gorice još prije mjesec dana, kako bi se iskoristio prazan grad, odnosno činjenica da će Velikogoričani biti na godišnjem pa neće morati koristiti obilazne pravce do kuća.

Komentara 1

GE
geler203
16:43 28.12.2015.

Na natječaju, transparentno i po zakonu, pobjeđuje tvrtka sa jednim zaposlenim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije