Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasne vrućine

Tragedija u Zagrebu: Muškarac kolabirao u tramvaju, na mjestu je preminuo

Preminuo muškarac u tramvaju
Foto: Čitatelj
1/2
23.06.2021.
u 16:28

Nakon što su ga iznijeli iz tramvaja, muškarac je preminuo ispred sjedišta Gradske četvrti Gornja i Donja Dubrava

U zagrebačkoj Dubravi kako nam je javio čitatelj, muškarac je kolabirao u tramvaju. Nakon što su ga iznijeli iz tramvaja, muškarac je preminuo ispred sjedišta Gradske četvrti Gornja i Donja Dubrava. Iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba kazali su da su dobili dojavu u 13 sati, te da je na mjestu događaja utvrđeno da je muškarac srednjih godina bio bez respiracijskih pokreta, bez palpabilnog pulsa i širokih nereaktivnih zjenica. Laička reanimacija se u tom slučaju ne provodi, a liječnica hitne pomoći proglasila je smrt u 13:15 sati.

Čitatelj nam je proslijedio fotografije s mjesta ove tragedije. 

"Dana 23. lipnja 2021. u 13:00 sati zaprimili smo poziv da na adresi Dubrava 49 (tramvajska stanica) leži osoba bez svijesti koja se tresla i nije disala. Poziv je primljen kao prvi stupanj hitnosti. Ekipa hitne pomoći došla je na mjesto  intervencije u 13:09 sati. Radilo se o muškoj osobi bez dokumenata, srednjih godina. Spomenuti je bio respiracijskih pokreta, bez palpabilnog pulsa i širokih nereaktivnih zjenica. Laička reanimacija se ne provodi. Liječnica hitne pomoći proglasila je smrt u 13:15 sati.", odgovor je iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba

Foto: Čitatelj

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar babinjak1984
babinjak1984
16:49 23.06.2021.

Počivao u miru.

DV
dvor
16:38 23.06.2021.

zalosno,vjerovatno mu je i maska pomogla da kolabira

PR
prigorje
18:07 23.06.2021.

Do kada će vozači tramvaja u zatvorenim vozačkim kabinama nositi zaštitne maske?. Dal' je potrebno da netko kolabira zbog visoke temperature i da se desi zlo?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije