Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli je jučer

Tragedija u blizini Zagreba: Policija u potoku pronašla žensko tijelo

Policijska traka
Ivo Cagalj/PIXSELL
15.11.2023.
u 11:40

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Iz Policijske uprave zagrebačk izvijestili  su o tragičnom događaju koji se odvijo u okolici Zagreba. Naime, jučer oko 9.40 sati u Jastrebarskom u Ulici Čeglje u potoku je pronađeno tijelo 71-godišnjakinje. 

Na njemu nisu uočene ozljede koje bi ukazivale da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, policija je jučer izvijestila i o pronalasku tijela tijekom ponedjeljka u prijepodnevnim satima na području Peščenice, točnije, u šumi u Novom Petruševcu oko 11.20 sati, a prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Neslužbeno se doznaje kako je taj umirovljenik koji prebiva u Zagrebu nestao prije mjesec dana.

>>VIDEO: Započelo postavljanjeb stupića u novoj pješačkoj zoni u Zagrebu

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
11:39 19.11.2023.

"Tragedija u blizini Zagreba" - pa sad... nije baš U BLIZINI zagreba... nego u jaski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije