Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klovićevi dvori

Tiha aukcija za učenike s potrebama, slike na prodaju do subote

tiha aukcija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
02.12.2014.
u 22:19

U sklopu humanitarne prodajne izložbe "Tri naranče" prikuplja se novac za opremanje 12 učionica

Kako bi pomogli učenicima s posebnim potrebama u Osnovnoj školi Nad lipom, Galerija Klovićevi dvori organizirala je humanitarnu izložbu i tihu aukciju u svojim prostorima.

Galerija je pozvala umjetnike da donacijom svojih radova sudjeluju u izložbi “Tri naranče”, a osim dvadesetak njihovih radova, bit će predstavljena i 37 rada nastala u sklopu projekta Likovnih susreta u toj OŠ. Ideja je da se opremi 12 učionica informatičkom opremom za 117 učenika koji će na taj način moći razvijati interakciju i komunikaciju. Danas su tokom večeri prikupili 35 tisuća kuna.

- Još malo fali da dođemo do ostvarenog cilja, no nadamo se da će se dovoljno umjetničkih djela prodati do kraja izložbe 6. prosinca - rekla je Gordana Bralić iz Klovićevih dvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije