Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u zagrebu

Sudarilo se pet automobila, jedan udario u trgovinu s autodijelovima

sudar, dućan (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
Autori: nam/VLM, mfa/VLM
17.12.2010.
u 19:53

U lančanom sudaru ozlijeđene su četiri osobe, svi su prevezeni u zagrebačke bolnice

ZAGREB – Čak pet automobila sudarilo se oko 14.30 sati u Aveniji Dubrava kod kućnog broja 64. U lančanom sudaru ozlijeđene su četiri osobe, a svi su prevezeni u zagrebačke bolnice. Zasad nije poznata težina ozljeda stradalih, a u 17 sati još se obavljao očevid na mjestu nesreće.

Jedan od automobila koji je sudjelovao u nesreći od siline udarca zabio se u izlog obližnje trgovine autodijelovima na Aveniji Dubrava, na kućnom broju 64, te razbio staklo.

Kako nam je rekao prodavač Miljenko Mandić, u trgovini je dosta toga razbijeno, pult im je od udara automobila pomaknut pola metra, ali šteta je samo materijalna te na sreću u trgovini nitko nije ozlijeđen. Prema prvim informacijama ozlijeđeni u sudaru nisu u životnoj opasnosti.

Zbog nesreće i policijskog očevida Avenijom Dubrava bio je zaustavljen tramvajski promet u oba smjera od trenutka nesreće. Tramvajske linije 4 i 11 ponovno su puštene u promet u 16.12 sati, obavijestili su iz ZET-a.

Komentara 3

TH
than
23:05 17.12.2010.

Lol. Pa dugo je i trebalo da se to dogodi. Kao indijanci voze. Jucer me upravo tamo skoro jedan pokupio. Proklizao mu zadnji kraj, jer je kao zadnja budala dodavala gas da uspije proci na narancasto. Istina, policija se lijepo vozicka, ali i preko ljeta im je prehladno da stanu na ta krizanja i nadgledaju lokalne kauboje sa Kosova.

AN
antonio2305
20:12 17.12.2010.

pa kaj fali... mozes auto reparirati ispred radnje...

OB
-obrisani-
00:10 18.12.2010.

Ko se sjeca Filma Maratonci??? Iphone APP ****POZURITE dok je JEF|TINO**** http://itunes.apple.com/us/app/maratonci/id407667536?mt=8

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije