Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI BANDIĆEV ČOVJEK

Najglasniji kritičar Tomaševićevih mjera uštede otkriva kako misli voditi poznatu gradsku četvrt

27.07.2021.
u 15:46

Treći je mandat Krešimir Kompesak šef Podsljemena, a i jedan je od najglasnijih kritičara mjera štednje nove vlasti. Rezanjem plaća neće puno postići, četvrti i mjesne odbore treba preustrojiti, smatra on

Komentara 4

HU
Humbleandhonest
16:59 27.07.2021.

A po struci je? Bandićevac.

DU
Deleted user
17:18 27.07.2021.

Imal si ti svoju priliku. Kum ti nije dao? Vjerujem, jer sada si glasan i sve znaš? Ovaj dečec od gradonačelnika vas iz stare korumpirane strukture šiša u poštenju i u radu. On fakat DELA, a ne pokojnik koji je delal samo po jeziku, a vi niste bolje niš navčili od njega pa sada telembate samo bedastoće.

HE
Herceg56
16:36 27.07.2021.

Ovako obaranje cjena rada bit ćemo sa najnižim plaćama.Jednostavno ukinite taj resor a uvedite u cijeloj Hrvatskoj upravu kao u Milanu (toliko ima Hrvatska stanovnika).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije