Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stanje je alarmantno'

Stanare zagrebačkog nebodera zatekla poruka: U jeku epidemije u zgradi je izvor zaraze

Ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Čitateljica
1/2
05.04.2020.
u 22:12

Netko od stanara napisao je poruku u kojoj tvrdi da se u njihovom ulazi nalazi javna kuća

Stanari jednog zagrebačkog nebodera, osim s koronavirusom i potresom, muku muče s još jednim potencijalnim izvorom zaraze.

Naime, netko od stanara napisao je poruku u kojoj tvrdi da se u njihovom ulazi nalazi javna kuća za koju tvrdi da je izvor zaraze i kriminalnih radnji. 

Na poruci piše: “U jeku epidemije u našoj zgradi nemoralno radi javna kuća u stanu *** (podaci poznati redakciji). Budući da je to siguran izvor zaraze i potencijalno drugih kriminalnih radnji, molim hitnu intervenciju upravitelja zgrade u suradnji s policijom, a u svrhu zaštite zdravlja i sigurnosti stanara ove zgrade. Stanje je alarmantno.”

Foto: Snimila čitateljica

Zagreb.info doznaje kako vlasnica ne živi u stanu već radi u inozemstvu te kako će predstavnik pokušati doći do nje kako bi doznao tko živi u stanu. Rekao je i kako će o slučaju obavijestiti policiju. 

Ključne riječi

Komentara 33

BA
balizg
00:14 06.04.2020.

Što su "djelarnice" prošle od boleština mislim da su imunije od žohara

Avatar marlony
marlony
00:08 06.04.2020.

Sve se to "zna".. Popularni "saloni za masažu"

ST
stefj
22:54 05.04.2020.

Javna kuća? Tako je, u dobu kada virus hara treba ustati protiv javnih djelatnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije