Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u centru Zagreba

Prevozio bager na Branimirovoj pa zapeo i odlomio dio nadvožnjaka

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
23.05.2018.
u 15:53

Promet tom trasom teče usporeno, a stvorila se i dugačka kolona prema Glavnom kolodvoru.

Nesvakidašnja nesreća dogodila se iza 15 sati kada je na križanju Branimirove ulice i ulice Marina Držića u Zagrebu šleper koji je vozio bager zapeo i odlomio dio nadvožnjaka.

Zbog nesreće promet tom trasom teče usporeno, a stvorila se i dugačka kolona prema Glavnom kolodvoru.

1/9

Policajci su izašli na teren, a više informacija znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
16:32 23.05.2018.

Od oka vidiš da ne ide...

Avatar dras32
dras32
16:28 23.05.2018.

Gleda ovo šogor, inace profesionalni vozac i razvalio se od smijeha, kaze...amater, uzet mu dozvolu, na dugo. Ako ne zna koliko mu je visok teret neka uzme metar pa izmjeri, nema opravdanja a znas da ides u grad pod podvoznjake, tramvajske vodove i ovjesene prometne znakove po raskrizjima.

VI
Vito
07:57 24.05.2018.

Svaki vozač prije kretanja mora izmjeriti visinu tereta kojeg prijevozi. __ Ako je teret niži od oznake ispred podvožnjaka, štetu nastalu zapinanjem tereta za podvožnjak MORA platiti "gradonačelnik" iz svog osobnog dohotka te biti kažnjen prema zakonu o sigurnosti prometa zbog postavljanja neistinitih prometnih znakova. __ A očito je da su znakovi netočni i da su zagrebački podvožnjaci "u pravilu" niži od obavjesnih znakova koji obavještavaju o visini prolaza. __ Zašto je to tako??? __ Zato što "gradonačelnik" ne daje novce "holdingovoj" "podružnici" "zagrebačke ceste" pa njih nije briga hoće li novi sloj asfalta smanjti visinu prostora između kolnika i mosta iznad kolnika. __ A to se zove - zloporaba položaja i nemarno obavljanje ovlasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije