Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJENE U PROMETU

Skijaši će na Sljeme kroz dan moći samo u jednom terminu

Reportaža sa Sljemena
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
24.01.2020.
u 16:23

Zbog redovnog mjesečnog servisa, zagrebačka uspinjača neće prometovati u ponedjeljak, od 6 do 14 sati

Oni koji od ponedjeljka između 9 i 16.30 sati žele doći do Sljemena, moći će učiniti samo u jednom terminu.

Sljemenska će cesta, naime, na dijelu od Stare Lugarnice do Tomislavovog doma, biti zatvorena za promet, u tom terminu, a autobusna linija 140 koja polazi s Mihaljevca, neće kretati u 11.30, niti  polaziti od Tomislavovog doma prema Mihaljevcu u 12.30 sati.

Skijaši će tako na vrh Medvednice moći doći jedino u 13.50,  kada će se cesta privremeno otvoriti da propusti ZET-ov autobus i automobile koji ga slijede. 

U dane vikenda, subotom i nedjeljom, poručuju iz ZET-a autobus linije 140 voziti će prema uobičajenom voznom redu. Predviđeno trajanje radova je oko 90 dana. 

Od ostalih izmjena u prometu, autobusna linija 205 (Dubrava - Markuševec - Bidrovec) će u nedjelju između 7.30 i 15 sati voziti skraćeno zbog radova u ulici Markuševečka Trnava ispred kućnog broja 37. 

Trasa će biti preko od terminala Dubrava redovnom putanjom do raskrižja ulice Vida Ročića i Markuševačka Trnava, zatim će umjesto skretanja za Markuševečku Trnavu nastaviti po ulici Vida Ročića do kružnog toka i vratiti se istom trasom. 

Privremeno će biti uspostavljeno stajalište za izlaz putnika u zoni raskrižja Ulice Vida Ročića, Miroševečke ceste i Ulice Markuševečki Popovec, kao i stajalište za ulaz putnika u Ulici Vida Ročića ispred kućnog broja 134 u smjeru Dubrave.   

Zbog redovnog mjesečnog servisa, zagrebačka uspinjača neće prometovati u ponedjeljak, od 6 do 14 sati. 

Za putovanje do Gornjeg grada, preporučuje se korištenje autobusnih linija 150 (Tuškanac garaža - Gornji grad - Trg bana Josipa Jelačića) i 105 (Kaptol – Britanski trg). 

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
18:55 24.01.2020.

Da povremeno ne objavite neku takvu vijest - mi bi zaboravili da imamo Sljeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije