Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVOĐENJE RADOVA

Privremena regulacija prometa u Ulici Hrvatske bratske zajednice

Nova regulacija prometa na zagrebačkom rotoru
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.12.2019.
u 18:50

Moguće su poteškoće u prometu

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika i nogostupa u Ulici Hrvatske bratske zajednice (zapadni kolnik) na dijelu od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije, bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu od četvrtka 12. prosinca 2019. godine od 08,00 sati do subote 21. 12. 2019. godine do 04,00 sata.

Za vrijeme navedenih radova biti će onemogućen pristup parkiralištu ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Također, za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji, a moguće su i poteškoće u prometu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
21:45 11.12.2019.

Zbog kobasica i kuhanih splačina koje neki zovu vino a neki sve skup zovu Advent ili po hrvatski Došašće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije