Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetno kino gradec

Sjedili na dekama, zidićima i travi na najljepšoj lokaciji u gradu

ljetno kino gradec (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
02.08.2013.
u 08:10

Ulaz je besplatan, a organizatori su istaknuli kako će se u 32 dana prikazati ukupno 48 filmskih naslova, od kojih će 16 biti u ponoćnim projekcijama.

Ovo je odlična ideja. Prvi put smo u kinu na otvorenom – komentirala je mlada Matea Šurbek, dok je njezina majka Sonja uzbuđeno čekala da po tko zna koji put, kaže, pogleda svoj omiljeni film “Tko pjeva zlo ne misli“.

Pripremile su kokice, piće i sinoć uživale u kinu pod milijun zvijezda. Četvrtu sezonu Ljetnog kina Gradec na Gornjem gradu, u organizaciji Kraljeva ulice, svečano je otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Ulaz je besplatan, a organizatori su istaknuli kako će se u 32 dana prikazati ukupno 48 filmskih naslova, od kojih će 16 biti u ponoćnim projekcijama. Pripremljeni stolovi i stolice nisu sinoć bili dovoljni za sve zainteresirane koji su se okupili, pa su se posjetitelji snalazili i sjedili na dekama, zidićima i drugim alternativnim mjestima.

- Bile smo lani i jako nam se svidjelo, pa smo odlučile da ni ove godine ne smijemo propustiti ljetno kino. Ugodno smo iznenađene bogatom ponudom u gradu. Što je najvažnije, besplatno je, pristupačno i na jednoj od najljepših gradskih lokacija – kazale su prijateljice Maja i Ana. 

Za najmlađe se nastavlja tradicija prikazivanja popularnog crtanog filma Profesor Baltazar, dok će odrasli do 1. rujna moći uživati, između ostaloga, i u starim nostalgičnim filmovima u ciklusu “everscreen“, u najboljim projekcijama s Vukovar film festivala i netom završenog Motovunskog festivala.

>>Kino pod milijun zvjezdica otvara 'Tko pjeva, zlo ne misli'

>>10 najboljih stvari u Zagrebu koje su - besplatne!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije