Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početak spoja?

Proširuju Heinzelovu trakom koji vodi u Branimirovu

branimirova
Patrik Macek/PIXSELL
07.01.2016.
u 07:52

Gradnja lijevog traka iz Heinzelove očigledno je priprema za proširenje i spajanje punog profila Branimirove ulice, koje se najavljuje već godinama

Dio Heinzelove, od parkirališta tvrtke Agit do raskrižja s Ulicom kneza Branimira, odnosno oko 150 metara, uskoro će postati četverotračna prometnica.

Na samu Staru godinu raspisan je natječaj za rekonstrukciju, odnosno proširenje istočnog kolnika Heinzelove. Sada će taj dio ceste, uz dva traka u smjeru ravno, kao i onaj u smjeru desno, imati i trak kojim se skreće lijevo. Radovi obuhvaćaju i javnu rasvjetu te nove semafore.

Procijenjena je vrijednost rekonstrukcije ove dionice dva milijuna kuna. Postojeću će pješačko-biciklističku stazu zadržati, a ulazni terminal na parkiralište tvrtke Agit premjestiti.

Gradnja lijevog traka iz Heinzelove očigledno je priprema za proširenje i spajanje punog profila Branimirove ulice, koje se najavljuje već godinama. Podsjetimo, najveći dio imovinsko-pravnih zavrzlama riješen je 2014. godine, kada je zamjenske stanove dobilo posljednjih desetak stanara sa zapadne strane nedovršene ceste. No spajanje stoji zbog stanara s istočne strane ceste, kod križanja s Heinzelovom, koji vodi spor s državom oko te čestice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije