Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačana akcija

Zagrepčani, policija ima važnu obavijest za vas!

Policijska kontrola
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.08.2015.
u 18:57

Cilj je akcije podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprečavanje činjenja najtežih prometnih prekršaja

Zagrebačka policija ovog će petka i vikenda, od 7. do 9. kolovoza, provoditi akciju pojačanog nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu, dopuštene brzine kretanja vozila i nadzora zlouporabe droga.

Iz policije su izvijestili da to podrazumijeva vožnju pod utjecajem alkohola, droga ili lijekova koji utječu na psihofizičke sposobnosti i na sposobnost upravljanja vozilima, prekoračenje dopuštene brzine i drugo.

Osim toga, kontrolirat će se i korištenje pojasa, i to i na stražnjim sjedalima.

– Provodit će se sankcioniranje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, kako sudionika na prednjim tako i na stražnjim sjedalima u vozilima te nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća – izvijestili su iz zagrebačke policije.

>> Pripazite na vožnju u gužvi i ne konzumirajte alkohol!

Komentara 57

DU
Deleted user
19:24 06.08.2015.

fali love u proracunu ? libo vas za sigurnost... da se brinete za sigurnost stali bi na mjesta gdje su cesto nesrece, a ne na mjesta gdje je neki zaostao znak tipa ogranicenje 40kmh i gdje imate dobro grmlje za skrivaca ☺

SA
samoborka
20:24 06.08.2015.

Radije kaznjavajte one koji pricaju na mobitel dok voze! Takvih je cijela gomila i sigurno daleko su veca opasnost na cesti od onih koji prekorace dozvoljenu brzinu za par kmh!

Avatar revelinicus
revelinicus
19:37 06.08.2015.

Kakve su ovo gluposti!?! Pa plaćeni su da to rade 365/24!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije