Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završeni radovi

Otvorena Teslina ulica u Kurilovcu. Građani je čekali 20 godina

teslina
Screenshot
09.09.2013.
u 21:48

Radovi na obnovi Tesline ulice vrijedni pet i pol milijuna kuna trajali su oko godinu dana

Teslina ulica, jedna od žila kukavica Velike Gorice, konačno je obnovljena. Radovi vrijedni pet i pol milijuna kuna trajali su oko godinu dana, no rekonstrukciju ove ulice u Kurilovcu, mještani su čekali više od 20 godina.

-  Sve je to dugo trajalo. Od otkupa zamljišta, dugo smo tu ratovali, zadnjih 20 godina i konačno je dočekali - kaže stanovnik Tesline ulice Franjo Leder.

Potpuno je izmjenjena vodovodna i kanalizacijska mreža te postavljena nova javna rasvjeta. Radovi su tekli u dvije etape.

-  Prva etapa je rađena u dužini od 170, dok je druga etapa dužine 300 metara. Izvedeni su pripremni radovi za izgradnju semaforiziranog križanja i još nam je ostalo povući crte biciklističko-pješačke staze  -  najavio je Dragan Perić, novi direktor VG komunalca.

Velikogorički gradonačelnik DRažen Barišić najavio je daljnje rekonstrukcije gradskih ulica, a prva na redu je Jelačićeva, pišu Kronike Velike Gorice.

>>Bageri su samo zatrpali rupe, a nama treba asfaltirana ulica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije