Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Otvorena prva Lidlova trgovina u zagrebačkoj Ilici

Moderna gradska trgovina u širem centru Zagreba, Lidlova je 102. trgovina u Hrvatskoj
25. svibnja 2020. u 15:22 944 prikaza
Otvorena prva Lidlova trgovina u zagrebačkoj Ilici
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. U zagrebačkoj Ilici 201 otvorena je moderna trgovina pa tako Lidl sada broji 102 trgovine u Hrvatskoj. Ova moderna trgovina u širem centru Zagreba napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva još ugodniju kupnju te veću energetsku učinkovitost. Trgovina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, a parkirna mjesta za Lidlove kupce smještena su na etaži -1. U novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Otvorena prva Lidlova trgovina u zagrebačkoj Ilici | Autor : Promo Foto: Promo

Otvorenje Lidlove trgovine u jednoj od najpoznatijih zagrebačkih ulica i svojevrsnom simbolu grada razveselilo je brojne Zagrepčane koji su jedva dočekali Lidl u blizini centra grada. Tim novootvorene trgovine, na čelu s voditeljicom Liduškom Veseli, s osmijehom na licu dočekao je prve kupce. Ova moderna trgovina u širem centru Zagreba nalazi se u neposrednoj blizini tramvajske stanice u Ilici što je čini još dostupnijom Lidlovim kupcima.

Otvorena prva Lidlova trgovina u zagrebačkoj Ilici | Autor : Promo Foto: Promo

Radno vrijeme nove trgovine je od ponedjeljka do subote od 8:00 do 21:00 sati, s pauzom za dezinfekciju od 13:30 do 14:30 sati. Nedjeljom i blagdanom trgovina neće raditi. Lidl Hrvatska i ovim putem poziva sve svoje kupce u novootvorenoj trgovini da kupuju odgovorno, držeći se svih propisanih mjera opreza, misleći na svoje i tuđe zdravlje.

Workers in protective suits take part in the disinfection of Huanan seafood market, where the novel coronavirus is believed to have first surfaced, in Wuhan
GODINU DANA OD PANDEMIJE
Kineski mediji šokirali svijet: COVID-19 nije izbio u Wuhanu, imamo dokaze za to
ZŠEM
ZŠEM
Zbog ovih profesora gotovo svi studenti pronađu posao u prvoj godini dana nakon završetka studija