Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom na Savi

Novi incident u studentskom domu! Nepoznati muškarac snimao djevojke dok su se tuširale

dom na savi
Foto: Luka Klun/Pixsell
23.03.2017.
u 14:04

Incident se dogodio mjesec dana nakon što je u 4. paviljon studentskog doma ušetala kradljivica i studentici pokušala ukrasti novčanik te je pritom fizički napala

Mlađi nepoznati muškarac upao je sinoć u prostor za tuširanje na ženskom katu u četvrtom paviljonu Studentskog naselja "Stjepan Radić" i snimao djevojke dok su se tuširale, piše srednja.hr

Incident se dogodio mjesec dana nakon što je  u 4. paviljon studentskog doma ušetala kradljivica i studentici pokušala ukrasti novčanik te je pritom fizički napala. 

– Moja se prijateljica tuširala, a netko je gurnuo mobitel ispod vrata. Kad ga je vidjela, vrisnula je, a on je počeo trčati. Sva sreća da je pogledala dolje i vidjela kameru. Moguće da je nekog snimao, a da osoba to i ne zna – ispričala je stanovnica doma. 

Uprava doma zna za slučaj te intenzivno radi na tome da pronađe počinitelja. 

– Netko je izvana ušao i možda je neko vrijeme bio u paviljonu, to ne možemo znati. Ustanovljeno je da kroz glavni ulaz nije ušao. U roku od četiri minute zaštitari su već bili tamo – rekli su iz uprave.

>> Zagreb dobiva moderne studentske domove i fakultete 

Komentara 3

ZA
zaokica
14:34 23.03.2017.

to je bio sigurno pernar...😎

CU
cungalunga
14:44 23.03.2017.

Migranti

CU
cungalunga
14:45 23.03.2017.

kako je moguće da oko europe još uvijek nemamo zid?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije