Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljavanje je fora

Novi dom pronašla 23 psa, a vlasnicima hrana za tri mjeseca

udomljavanje
Luka Stanzl/PIXSELL
06.05.2013.
u 12:04

Azil Dumovec nada se rekordnom broju udomljavanja kako bi Grad Zagreb postao grad u kojem svi kućni ljubimci imaju svoj dom, priopćili su

Čak 23 psa iz azila Dumovec pronašli su novi dom, što je izravan rezultat akcije 'Udomljavanje je fora' održane 13. travnja u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, udrugom Noina arka te sponzorima Royal Canin.

Budućim vlasnicima pasa sponzor Royal Canin obećao je i donaciju besplatne hrane za tri mjeseca. Svoje obećanje održali su i s donacijama posjetili pse koji su odnedavno članovi obitelji. Do sada je ukupno donirano oko 650 kg hrane.

– Azil Dumovec nada se rekordnom broju udomljavanja i u sljedećim mjesecima, uspješnom promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca kako bi Grad Zagreb postao grad u kojem svi kućni ljubimci imaju svoj dom, priopćili su. 

 Samo u ovoj godini u azil Dumovec stigla su ukupno 229 napuštena kućna ljubimca, od kojih smo udomili njih 208. Akcijama se prikupljaju sredstva za kupnju veterinarske opreme te su stvoreni bolji uvjeti životinjama smještenima u azilu, kazala je Tatjana Zajec, voditeljica azila.

>>Građani daju 18.000 kuna nagrade za kažnjavanje krivca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije