Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stali tramvaji

Neoprezni vozač kranom prekinuo tramvajski električni vod

tramvaj
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.04.2010.
u 13:38

Izvanrednom autobusnom linijom od raskrižja Držićeve i Vukovarske kroz Novi Zagreb do Savskog mosta ZET je pokušao spriječiti prometni kolaps.

Tramvajski promet u Novom Zagrebu ponovno se normalizirao nakon što je kamion oštetio električni vod u blizini Zapruđa. Kvar se dogodio nakon što je 42-godišnji M. J. udario u električni vod kranom na teretnom vozilu kojim je upravljao. Kako nam je rekla glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba, M. J. je zaboravio spustiti kran. U prolazu je zakačio strujni vod i onemogućio tramvajski promet u tom dijelu grada.

Policijski su službenici nemarnom vozaču na licu mjesta uručili prekršajni nalog i on će biti novčano kažnjen. Nije bio pod utjecajem alkohola.

Izvanrednom autobusnom linijom od raskrižja Držićeve i Vukovarske kroz Novi Zagreb do Savskog mosta ZET je pokušao spriječiti prometni kolaps, a nešto poslije 13 sati tramvajski je promet ponovno uspostavljen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije