Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštra poruka

'Možemo je postala stranka opasna po život, Zagrepčani ne mogu računati na Tomaševića'

Zagreb: Stablo palo na tramvajsku prugu na Trgu Franje Tuđmana
Josip Regovic
15.12.2023.
u 13:14

Skupštinar je naveo brojne probleme s kojima se metropola susreće, među ostalim, naveo je da se u 24 sata jedno stablo srušilo se u Savskoj, a drugo u ulici Deželićev prilaz.

Nezavisni zastupnik zagrebačke Gradske skupštine Ivica Lovrić upozorio je danas na konferenciji za medije kako su životi Zagrepčana ozbilljno ugroženi i to iz više razloga. Skupštinar je, među ostalim, naveo da se u 24 sata jedno stablo srušilo se u Savskoj, a drugo u ulici Deželićev prilaz.

-Nesposobnost gradonačelnika Tomislava Tomaševića sada već životno ugrožava građane. Samo velikom srećom sačuvani su ljudski životi. No, do kada iskušavati sreću? Ne želimo ni pomisliti što bi se dogodilo da je stablo u Deželićevom prilazu palo na automobil obitelji koja je iz vrtića u neposrednoj blizini pokupila djecu i išla kući- kazao je Lovrić. 

A tragedija se, domeće, mogla dogoditi i na Jakuševcu da je eksplozija bila razornija, tvrdi Skupštinar te što se sve alergičarima može dogoditi jer se ambrozija ne čupa.

>>VEZANI ČLANCI: 

-Niti ne želimo razmišljati hoće li djeca u Zagrebu ove godine imati sreće dok se igraju po nepokošenim gradskim travnjacima, hoće li ih sreća poslužiti da u visokoj travi ne pokupe krpelja koji ih može stajat zdravlja ili čak života. Mogli bi u nedogled nabrajati situacije u kojima građani Zagreba ne mogu računati na gradsku upravu, gradonačelnika i komunalne službe već se isključivo mogu osloniti na sreću da će se danas sretno s posla vratiti kući. Možemo je postala stranka opasna po život. Mi kao gradski vijećnici možemo samo upozoriti ovo više nije borba za vlast već za ljudske život- zaključio je Lovrić. 

>>VIDEO: Prizor u Zagrebu koji izaziva zgražanje: Odbačen medicinski otpad danima stoji u Gundulićevoj ulici

Komentara 7

DU
Deleted user
13:53 15.12.2023.

Inače, sada je već treći tjedan kako se iz gornje Dubrave ne odvozi bio-otpad. Uskoro ćemo ga morati početi paliti u vrtu.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
13:52 15.12.2023.

Stranka Nemožemo sa bradatim ženama će dovesti na kraju na vlast hdz!

ZA
Zagrebčanka
16:09 15.12.2023.

Mislite da Tomašević zna gdje je Savska i Deželićeva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije