Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divlje odlagalište

Bandićev šou u Kozari boku: Vi ste ko' učiteljica zločesta, pa daj budite fina dama

Foto: Screenshot: N1
1/5
10.08.2018.
u 15:01

Ja sam u kampanji 365 dana godišnje, rekao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i danas je posjetio mjesto gdje djelatnici Čistoće i Zrinjevca saniraju divlje odlagališne u Kozari boku.

Bandić je vrlo aktivan pa su ga zbog toga novinari upitali je li u kampanji.

– Ja sam u kampanji 365 dana godišnje, neka se svi ti političari vrate s mora i dođu u Kozari bok – rekao je Bandić, prenosi N1 televizija.

Na pitanje hoće li se kandidirati na predsjedničkim izborima, rekao je: ''Nikad ne reci nikad.''

Zagrebački gradonačelnik prilikom obraćanja medijima tijekom sanacije divljeg odlagališta otpada na Kozari boku izgubio je živce nakon što ga je novinarka Nove TV upitala gdje odvoze smeće.

- Ja se vas bojim i zato neću odgovorit - kazao je prvo Bandić, piše Dnevnik.hr, pa nastavio:

- Vi ste meni ko učiteljica zločesta, pa daj budite dama fina. Smeće je odvezeno na pravo mjesto. Vas ćemo pitat gdje ćemo voziti, vas, vidi, bogati...

Upitan je i što su svih ovih godina radile komunalne službe kad je riječ o slučaju u Kozari boku.

- Ja nisam savršen, ali sam još uvijek najbolji. Ja bih vas ovdje i vašeg urednika dopeljao da živite ovdje tjedan dana pa da razumijete ljude. Vi prvo trebate razumjeti ljude. A ja ljude razumijevam 18 i pol godina. Kad budete razumijevali ljude kao ja, onda ćete govoriti drugačije. A to je vaše demokratsko pravo da budete nezadovoljni mojim odgovorima - poručio je Bandić i zaključio:

- Nije problem prijavljivanja i kažnjavanja, problem je educirati ljude da to ne rade. 

>> Milan Bandić na konferenciji govorio o zbivanjima u Hrvatskoj

Komentara 62

DE
deda1234
18:59 10.08.2018.

I moja je bila zlocesta.... Dobio sam jedinicu za nesto kaj nisam napravil...... Domacu zadacu!.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
20:34 10.08.2018.

Ima, ima ih koliko hoces na Iblerovom, pocevsi sa Stazicem....

DU
Deleted user
20:09 10.08.2018.

Milan je u pravu. Nekim ljudima će trebati duže da se educiraju u pravilnom razdvajanju otpada, ljudi teško mijenjaju životne navike iz bivših vremena i ne usvajaju na potrebnoj razini nove propise,pravila,tehnike i tehnologije unutar društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije