Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI FESTIVALI

Ljetna zabava nije gotova, povratak u svakodnevicu olakšat će vam omiljeni Food Truck i Baš Naš

Foto: Baš Naš festival
1/18
23.08.2023.
u 15:57

Kamioni su na Jarunu opet od sutra, a “Tasty Affair” na Bundeku od 31. kolovoza. Usto i dalje možete na Green River podno Hendrixova mosta

Ljeto u metropoli približava se kraju, klinci se uskoro vraćaju u školske klupe, a roditelji koračaju u užurbanu svakodnevicu. No zabavi nije kraj jer vraćaju nam se neke od najpopularnijih zagrebačkih manifestacija, poput Baš Naš festivala, koji pod egidom “Tasty Affair” na Bundeku počinje 31. kolovoza, te Food Trucka, koji je na Jarunu opet od sutra.

U neposrednoj blizini Aquariusa parkirat će se pet kamiona iz kojih će se sve do 10. rujna širiti zamamni mirisi popularnih specijaliteta ulične hrane, koje će predstaviti BBQ Hot Yard, Mrav burger bar, Rollin’ Flock, Jeti Fritule i Vafl. U ponudi će se naći, među ostalim, burgeri, bao bunsi, wrapovi, salate, sendviči i vafli, a na Koktel šanku prvi će se put predstaviti “Piena”, pjenušac koji dolazi iz plešivičke vinarije Dobra Berba.

VEZANI ČLANCI: 

U dječjoj će zoni također prvi put niknuti veliki napuhanac, a za dobru atmosferu bit će zaduženi brojni izvođači poput Roberta Marekovića, Stanka Bondže, Ozrena Kanceljaka te benda Ljetno kino. Ulaz na festival, kao i na koncerte, je besplatan, moći će se posjetiti od ponedjeljka do petka od 16 sati do ponoći, a vikendom će zabava startati već od podneva.

Povratak u metropolu sugrađanima će na Bundeku pak poželjeti Baš Naš festival, gdje će svoje gastrodelicije spremati slavni chefovi. Tako će posjetitelji sve do 17. rujna uživati u raznovrsnim okusima i kombinacijama u specijalitetima Melkiora Bašića, Damira Tomljanovića, Marija Mandarića, Vida Nikolića i Stjepana Vukadina, a osvježenje će se tražiti u pićima majstora Hrvoja Rihtarića, koji je osmislio čak 50 koktela koji će upotpuniti iskustvo street fooda.

VEZANI ČLANCI: 

Atmosferu će podizati brojni nastupi DJ-a, a na programu su i koncerti popularnih glazbenika, kao što su Cubismo, Elemental i Psihomodo Pop. Klinci će na Bundeku od petka moći uživati i na dječjem festivalu ZGodionica, koji sprema niz besplatnih kreativnih, umjetničkih, sportskih i znanstvenih aktivnosti.

A party je, podsjetimo, i podno Hendrixova mosta, gdje se smjestio Green River Festival, a u društvu solarne ekipe, soma Jure, šarana Pere i kečige Maje, guštat će se sve do 1. listopada. 

GALERIJA Plesnjaci su opet hit: Zakoračili smo u osmo desetljeće, a čagamo na Zrinjevcu kao u mladosti

1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije