Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni radovi

Izmjene u prometu: Zatvorene Svetoklarska i Gračanska, radovi u Brestju se produljuju

Radovi na cesti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
24.07.2020.
u 15:30

Od utorka će za promet biti zatvorena Grančarska ulica u Brezovici, a to će stanje trajati sve do 15. rujna jer se radi na izgradnji kanalizacijske mreže.

Zbog raznih radova po cijelom gradu, za promet će biti zatvorene neke od važnijih lokalnih prometnica. Tako će u Svetoj Klari sutra i prekosutra sve do večernjih sati biti zatvorena Svetoklarska ulica, i to zbog postavljanja kanalizacije.  Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Svetoklarska - Utinjska ul. – Savski gaj XIII put – Remetinečka c. – Ul. Dr. Luje Naletelića – Sisačka ul. – Mrkšina ul. – Svetoklarska ul. i obratno. Zatvorena za promet bit će i Gračanska cesta, i to na potezu od Kvintičke ulice do Ulice Gračec, i to od ponedjeljka do 5. kolovoza. Obilazni pravac bit će preko Jazbine, Svetošimunske i Čreti prema Maksimirskoj i Ulici Medveščak ponovno do Gračanske. 

Od utorka će za promet biti zatvorena Grančarska ulica u Brezovici, a to će stanje trajati sve do 15. rujna jer se radi na izgradnji kanalizacijske mreže. Neki se radovi produljuju, poput onih na Brestovečkoj cesti, pa će ona ostati zatvorena sve do 14. kolovoza. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Grančarska ulica – Grančarska ulica VI. odvojak – ulica Mali grm – ulica Strmec – Zadvorska ulica – Pekarska ulica – Brezovička cesta i obratno.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nečešrazbojniče
17:20 24.07.2020.

Ma nije problem za ljude u Brestju, navikli su. Ako su mogli čekati i trpiti šest godina mogu još šest ili do odlaska MB-a na zaslužen odmor u Lepoglavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije