Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA DJELATNIKA ČISTOĆE

Imao 1,33 promila, prijetio mu smrću, udario ga, pa pobjegao. Sada ima zabranu prilaska i mora se javljati policiji

Zagreb: Prazan centar grada na uskrsnje jutro
Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
04.07.2023.
u 09:11

Sudac istraga mu nije odredio istražni zatvor, već mu ga je zamijenio mjerama opreza, pa se mora javljati policiji u točno određeno vrijeme te ima zabranu prilaska 52-godišnjaku.

Muškarac (44) koji se sumnjiči da je 1. srpnja u 15.15 u Ulici Mladena Halape  u Sesvetama napao i teško ozlijedio 52-godišnjeg djelatnika Čistoće,  sumnjiči se za prisilu prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa, zbog čega je ispitan na ODO Zagreb. Nakon toga je doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda jer je tužiteljstvo tražilo da ga se  pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela. No sudac istraga mu nije odredio istražni zatvor, već mu ga je zamijenio mjerama opreza, pa se mora javljati policiji u točno određeno vrijeme te ima zabranu prilaska 52-godišnjaku.

VEZANI ČLANCI: 

Osumnjičeni je u vrijeme događaja u krvi imao 1,33 promila alkohola i sumnjiči ga se da je djelatnika Čistoće prvo verbalno napao, pri čemu mu je i zaprijetio da će ga ubiti.  Zatim je verbalni napad prešao u fizički jer se 44-godišnjaka sumnjiči da je 52-godišnjaka udario  i teško ozlijedio, nakon čega je pobjegao. No  nađen je i uhićen tijekom popodneva te priveden na ispitivanje.     

Video: Pogledajte privođenje ubojice iz Siska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije