Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao u šetnji

Treće propucavanje u par dana u Zagrebu: došao kući i shvatio da krvari

policijski auto
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
14.01.2018.
u 12:37

Cijeli slučaj se zasad vodi kao dovođenje u opasnost života i imovine

Sreću u nesreći imao je 33-godišnjak koji je teže ozlijeđen 13. siječnja u 23.30 u Ulici grada Chicaga. Kako je priopćila policija on je hodao po cesti kada je odjednom osjetio da ga boli noga.

Nije se na to obazirao dok nije došao kući, a onda je shvatio da mu noga krvari jer ga je netko pogodio iz vatrenog oružja.

Riječ je o zalutalom hicu kojeg je nepoznati počinitelj ispalio s nepoznatog mjesta.

Policija traga za počiniteljem, a slučaj je okarakterizirala kao općeopasnu radnju. Ozlijeđenom 33-godišnjaku pomoć je pružena u KB Merkur.

policijski auto
1/18

Komentara 9

HR
hromcan
13:44 14.01.2018.

To zbila treba biti debil da proguta takvu priču ; metak ti prođe kroz meso i ti se na to ne obazireš,možeš misliti.....

DU
Deleted user
15:20 14.01.2018.

ovi kod večernjeg su baš nedostižni... zalutali metak... baš u hrvatskoj nema zalutalih. čak i u povjesti samog grada Chicago se nije desila jedna takva slučajnost.ili amereikanci bolje pucaju ili manje lažu

Avatar navijač
navijač
18:29 14.01.2018.

To me podsjeća na onaj film kad su se dvojica gađala lukom i strijelom pa je jedan od njih dobio strijelu u leđa , a kad je došao šerif ovaj je rekao da se sam prostrijelio , pošto je imaoao luk kod sebe. Tako i ovi naši šerifi izgleda kuže-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije