Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policija na nogama zbog čovjeka u crvenom autu: ušao i u spavaću sobu

Nakon nekoliko dojava građana, policija je krenula u akciju i pronašla crveni automobil i muškarca
13. siječnja 2018. u 11:25 7 komentara 4522 prikaza
policija
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Stanovnici nekoliko sela kod Novog Marofa primijetili su muškarca u crvenom automobilu kako promatra i vreba kuće. Strah se proširio među mještanima koji kažu kako je upadao u garaže, na terase pa čak i u spavaće sobe mještana.

"Svekrva ga je na vrijeme uočila. Inače, naša vrata su otključana i bilo bi svašta da ga na vrijeme nismo vidjeli'', rekla je Snježana Mikulčić Jakopović za Dnevnik.hr.

U centru grada nepoznati počinitelj ukrao 15 poklopaca za šahtove Pokrali šahtove Bizarna krađa u središtu Zagreba: Nismo mogli vjerovati kad smo to vidjeli!

"Dosta je tu bilo bliskih susreta u kući. Žene su ga sretale, jedna ga je tu gore srela u spavaćoj sobi pa možete misliti. Ne znam, možda bi se i ja uplašio u prvi tren", kaže Franjo Kuzmić.

Tko bi ga ulovio smislio je ispriku poput toga da mu je mobitel ispražnjen, da traži put za Varaždin, za Zlatar... Policija je krenula u potragu i pronašla automobil i čovjeka sa snimke. U tijeku je kriminalistička istraga.

 

nasilje PRITVOREN NASILNIK Ženu mlatio rukama i nogama pa zaprijetio da će ubiti i nju i kćeri DNA UZORCI Ljudski ostaci pronađenih kod Tounja uspoređuju se s policijskom zbirkom uzoraka Prometna policija Iznenadila se Zatekla provalnika u kući, uhvatio ga susjed, ali policija je imala jedan problem
Biznis akademija
PROMO
Besplatne video edukacije o digitalnom poslovanju
 • ZDS:

  Americki zakon. Nasilni upad na privatno vlasnistvo, u samoobrani metak u celo. Gradjani, naoruzajte se!

 • maximinimax:

  Vladin agent traži što bi se moglo oporezivati još.

 • Avatar Boškarin
  Boškarin:

  Ministarstvo ljubavi