Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u N. Marofu

Policija na nogama zbog čovjeka u crvenom autu: ušao i u spavaću sobu

policija
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
13.01.2018.
u 11:25

Nakon nekoliko dojava građana, policija je krenula u akciju i pronašla crveni automobil i muškarca

Stanovnici nekoliko sela kod Novog Marofa primijetili su muškarca u crvenom automobilu kako promatra i vreba kuće. Strah se proširio među mještanima koji kažu kako je upadao u garaže, na terase pa čak i u spavaće sobe mještana.

"Svekrva ga je na vrijeme uočila. Inače, naša vrata su otključana i bilo bi svašta da ga na vrijeme nismo vidjeli'', rekla je Snježana Mikulčić Jakopović za Dnevnik.hr.

"Dosta je tu bilo bliskih susreta u kući. Žene su ga sretale, jedna ga je tu gore srela u spavaćoj sobi pa možete misliti. Ne znam, možda bi se i ja uplašio u prvi tren", kaže Franjo Kuzmić.

Tko bi ga ulovio smislio je ispriku poput toga da mu je mobitel ispražnjen, da traži put za Varaždin, za Zlatar... Policija je krenula u potragu i pronašla automobil i čovjeka sa snimke. U tijeku je kriminalistička istraga.

 

Komentara 7

DU
Deleted user
12:33 13.01.2018.

Americki zakon. Nasilni upad na privatno vlasnistvo, u samoobrani metak u celo. Gradjani, naoruzajte se!

Avatar Ernest
Ernest
11:43 13.01.2018.

Ministarstvo ljubavi

MA
maximinimax
12:49 13.01.2018.

Vladin agent traži što bi se moglo oporezivati još.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije