Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spomengaj

Groblje kućnih ljubimaca nudi privjeske s pepelom preminule životinje

Privjesci
Foto: Spomengaj gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce
1/4
23.08.2020.
u 09:56

Privjesci dolaze u raznim oblicima te s različitim ukrasima

Gradsko groblje i krematorij za kućne ljubimce Spomengaj ima novitet u ponudi. Kod njih se, naime, osim usluge pokopa ili kremiranja preminula životinje može i pepeo ljubimca, kao uspomenu, staviti u privjesak za lančić.

Privjeci stižu iz Češke, izrađeni su od nehrđajućeg čelika, nakon kremacije tijela kućnog ljubimca većina pepela se pohranjuje u urni te manji dio ide u privjesak.

 

- Smrt ljubimca ne treba značiti potpuno razdvajanje. Neka vam njegov lik ostane u srcu, ali i djelić njega fizički u blizini srca. To vam omogućuju privjesci čija popularnost raste diljem svijeta. Na taj vas način ljubav najdražeg ljubimca nastavlja pratiti u svakodnevici. Privjesci dolaze u raznim oblicima te s različitim ukrasima što vam omog ućuje da izaberete onaj koji se najbolje naslanja na vaš ukus - navode iz Spomengaja.

Komentara 2

Avatar Ena4444
Ena4444
06:01 24.08.2020.

Nosim ih u srcu, zauvijek !

KI
kizz111
13:09 23.08.2020.

bolesnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije